ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Μίχαλος: "Πρότειναν λεφτά στον Οικονόμου για να μη μιλήσει"

Μίχαλος: "Πρότειναν λεφτά στον Οικονόμου για να μη μιλήσει"

Παραχωρώντας συνέντευξη στην ιστοσελίδα "panionianea.gr" ο Νίκος Μίχαλος μίλησε για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, το γεγονός ότι όλοι είναι απλήρωτοι 2 μήνες, αλλά και την προσπάθεια φίμωσης του προπονητή της ομάδας, Νίκου Οικονόμου.

Στον Πανιώνιο η κατάσταση πλέον είναι άσχημη, αφού παίκτες και τεχνικό επιτελείο βρίσκονται ουσιαστικά απέναντι με την διοίκηση. Το μπασκετικό τμήμα είναι απλήρωτο εδώ και δύο μήνες, ενώ κάποιες κινήσεις της διοίκησης - όπως η πρόταση να πληρώσει μέρος των οφειλών μόνο στους παίκτες και όχι στο τεχνικό επιτελείο - έκαναν χειρότερα τα πράγματα.

Ο Νίκος Μίχαλος παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα " panionianea.gr " μιλώντας επί του θέματος, αποκαλύπτοντας μερικά από τα θέματα που προέκυψαν, όπως ότι ο Σάκης Καρύδας πλήρωσε μόνος του την εγχείριση που υποβλήθηκε μετά τον σοβαρό τραυματισμό του (ρήξη χιαστού), αλλά και ότι πριν μερικές ημέρες βρέθηκε δικαστικός επιμελητής στο σπίτι του προπονητή της ομάδας, Νίκου Οικονόμου, υποχρεώνοντάς τον να πάρει χρήματα που του χρωστούσαν με αντάλλαγμα να μη μιλήσει, κάτι που ο έμπειρος τεχνικός δεν δέχθηκε.

"Η κατάσταση αυτή τη στιγμή είναι απίστευτα άδικη για όλους μας. Έχουμε να πληρωθούμε δύο μήνες. Μας έχει παρακρατηθεί μισός μισθός επειδή κερδίσαμε τον Ηρακλή και στα αποδυτήρια τραγουδάγαμε ότι θέλουμε πριμ. Πληρώσαμε μόνοι μας την φιέστα από την τσέπη μας, την έξοδο της ομάδας σε νυχτερινό κέντρο για την άνοδο (δύο Πανιώνιοι μας έβαλαν λίγα χρήματα προς τιμήν τους).

Στο εκτός έδρας παιχνίδι της προτελευταίας αγωνιστικής στη Λάρισα μόνοι μας πληρώσαμε τα φαγητά μας. Ο Σάκης Καρύδας πλήρωσε μόνος του την εγχείρηση του... και άλλα πολλά. Επίσης, πριν μία εβδομάδα πήγε στο σπίτι του προπονητή μας δικαστικός επιμελητής και τον ανάγκασε να πάρει λεφτά που του χρώσταγε η διοίκηση με αντάλλαγμα να μην ξαναμιλήσει δημοσίως. Ο coach, όμως, δεν πήρε τα χρήματα, δεν δέχτηκε κάτι τέτοιο. Απλά ήθελα να πω σε όποιους νομίζουν ότι θα μας κοροϊδέψουν, αυτά που έχουμε γι' αυτούς νομίζω δεν θα θέλανε να τα δουν στα media στο άμεσο μέλλον.

Από εκεί και πέρα ο Πανιώνιος μόλις ηρεμήσουν τα πράγματα θα μπει σε καθεστώς εκκαθάρισης και νομίζω θα είμαστε του χρόνου στην Α1".

Για τις σχέσεις ανάμεσα στο τεχνικό τιμ και τους παίκτες τόνισε πως " Πραγματικά παίκτες, προπονητές και όλο το επιτελείο είμαστε μαζί και μέρα παρά μέρα τρώμε όλοι μαζί, βγαίνουμε και μιλάμε στο τηλέφωνο συνέχεια. Κάτι μάλλον που δεν αρέσει, γιατί ο όρος για να πληρωθούμε μισό μισθό, ήταν να πάμε χωρίς τους προπονητές μας, κάτι που δεν κάναμε βέβαια...".

Όσο για το μέλλον της ομάδας και αν αυτό τελικά μπορεί να την βρει στην Stoiximan.gr Basket League παρά τα χρέη του παρελθόντος, ο έμπειρος γκαρντ τόνισε πως " ο Πανιώνιος είναι σε μία δύσκολη κατάσταση λόγω των χρεών Λιανού. Αν καταφέρει και ρυθμίσει τα χρέη νομίζω ότι θα φτιαχτεί μία πολύ σοβαρή ομάδα. Δεν φοβάμαι και δεν έχω κάποιο άγχος για το αν τα καταφέρουμε. Έχουμε κόσμο, αγάπη για την ομάδα και το βασικό είναι ότι θέλουμε να δούμε τον Πανιώνιο να πρωταγωνιστεί με όποιο προσωπικό κόστος και πολύ δουλειά. Έτσι και αλλιώς αυτή η ομάδα πάντα σε έκανε να ξεπερνάς τα όρια σου".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ