ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Μίχαλος: "Να κλείσω την καριέρα μου στον Πανιώνιο"

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΤΡΩΝ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΔΟΥΚΑΣ (EUROKINISSI SPORTS / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ)
Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΤΡΩΝ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΔΟΥΚΑΣ (EUROKINISSI SPORTS / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Λίγα λεπτά μετά την εξασφάλιση της ανόδου στη Stoiximan.gr Basket League, ο Νίκος Μίχαλος μίλησε στο Sport24.gr για την επιστροφή του Πανιωνίου στα μεγάλα σαλόνια.

Το μαρτύριο του Πανιωνίου στις μικρές κατηγορίες ολοκληρώθηκε το απόγευμα της 6ης Μαΐου. Οι "κυανέρυθροι" έκαναν το καθήκον τους απέναντι στον Δούκα και πανηγύρισαν την κατάκτηση του τίτλου στην Α2, που σηματοδοτεί την απευθείας άνοδο στη Stoiximan.gr Basket League.

Μετά από δύο χρόνια στις μικρές κατηγορίες, ο "Ιστορικός" εξασφάλισε την επιστροφή του στα μεγάλα σαλόνια και πλέον άπαντες στη Νέα Σμύρνη χαμογελούν ξανά. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος πανηγυρίστηκε δεόντως από τους παίκτες και τους οπαδούς των "κυανέρυθρων" , με το "Αρτάκης" να ζει μεγάλες στιγμές σε όλη τη διάρκεια του σαρανταλέπτου απέναντι στον Δούκα.

Λίγα λεπτά μετά το φινάλε του αγώνα, ο Νίκος Μίχαλος μίλησε στο Sport24.gr τονίζοντας σε πρώτη φάση πως " δεν περιμέναμε κι εμείς τόσο εύκολη επικράτηση. Παίξαμε πολύ ωραίο μπάσκετ, τουλάχιστον για τρεις περιόδους. Ήμασταν πρώτοι στη βαθμολογία σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος, γι αυτό πιστεύω πως το αξίζαμε απόλυτα. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα του Δούκα στα playoffs, όσον αφορά στον Πανιώνιο από αύριο κιόλας θα πρέπει να μπει σε τροχιά για την Α1".

Σε ερώτηση για το πόσο δίκαιη είναι η κατάκτηση του τίτλου από τον Πανιώνιο, ο αρχηγός των "κυανέρυθρων" εξήγησε πως " στον αθλητισμό υπάρχει το "θέλω" και το "μπορώ". Είμαι πολύ ψυχρός, αν ο Πανιώνιος μπορεί να είναι υγιής οικονομικά, καλώς ήρθε αυτή η άνοδος. Η Νέα Σμύρνη αγαπάει πολύ τον αθλητισμό. Δικαιωματικά πανηγυρίζουμε την άνοδο στην Α1, ομάδες σαν τον Πανιώνιο με τέτοιο κόσμο και δυναμική πρέπει να είναι στη μεγάλη κατηγορία. Πάνω απ όλα όμως να είναι υγιής και φερέγγυες σε οικονομικό επίπεδο".

Με το "Αρτάκης" να είναι κατάμεστο από νωρίς και να ζει στιγμές του ένδοξου παρελθόντος, ο 40χρονος πλεϊμέικερ δεν παρέλειψε να διευκρινίσει πως " θα έβαζα το αποψινό (σ.σ.: χθεσινό) παιχνίδι στο Top 5 των αγώνων που έχω παίξει στην καριέρα μου. Είχε πολύ ωραία ατμόσφαιρα στο γήπεδο, έντονη, το ευχαριστηθήκαμε όλοι".

Αντέχει να συνεχίσει στα παρκέ; " Τα τελευταία δύο χρόνια στον Πανιώνιο πρόσεξα την υγεία μου, ήμουν πολύ προσεκτικός σε όλα. Σε αυτό με βοήθησαν κι οι προπονητές που είχα αυτή τη διετία. Δεν σου κρύβω λοιπόν πως θα παίξω τουλάχιστον μία ακόμη χρονιά. Θέλω να κλείσω την καριέρα μου στον Πανιώνιο. Νομίζω ότι αυτή την στιγμή αυτό που με κάνει να θέλω να παίζω παραπάνω είναι ότι μπορώ και αντέχω", απάντησε πριν κλείσει αναφερόμενος στο που αφιερώνει τη φετινή επιτυχία και την κατάκτηση του τίτλου:

" Το αφιερώνω στον πατέρα μου, τον αδελφό μου, την οικογένειά μου και σε ορισμένους φίλους μου που με πίστεψαν από τον Σεπτέμβριο".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ