ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Μίχαλος: "Έχουμε απαιτήσεις από τον κόσμο"

Μίχαλος: "Έχουμε απαιτήσεις από τον κόσμο"

Ο Νίκος Μίχαλος μίλησε για τη νίκη επί του Εθνικού, το επερχόμενο παιχνίδι με την Καβάλα και ζήτησε από τον κόσμο να ενισχύσει ακόμα πιο δυναμικά την ομάδα της Νέας Σμύρνης στη συνέχεια της σεζόν.

Η νίκη επί του Εθνικού αποτελεί πια παρελθόν για τον Πανιώνιο, που έχει μπροστά του ένα ακόμα πιο δύσκολο παιχνίδι με την Καβάλα στο κλειστό της Καλαμίτσας. Ο Νίκος Μίχαλος μίλησε για το ματς με τους “Αργοναύτες”, όπως και για τη νίκη του Σαββάτου.

Ήταν πολύ καλό που η ομάδα κέρδισε το πρώτο παιχνίδι στην έδρα της. Ικανοποίησε τον κόσμο, τον προπονητή, το αποτέλεσμα ήταν αυτό που περιμέναμε. Ο Εθνικός είχε μια ομάδα πολύ ανταγωνιστική, θεωρώ ότι θα κάνει και ζημιές στο πρωτάθλημα. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που κερδίσαμε αυτό το παιχνίδι” τονίζει ο αρχηγός του Πανιωνίου.

Ο κόσμος ήμουν σίγουρος ότι θα έρθει στο γήπεδο αλλά περιμένουμε ακόμα περισσότερο στα παιχνίδια μας. Έχουμε απαιτήσεις από τον κόσμο γιατί και ο κόσμος έχει απαιτήσεις από εμάς. Θεωρώ κιόλας ότι θα φανεί η δύναμη του στα εκτός έδρας παιχνίδια στην Αθήνα, όπου θα μας ακολουθεί παντού. Από κει και πέρα ο κόσμος του Πανιωνίου που τον έχει ζήσει από πέρσι, είναι απαιτητικός, αλλά είναι και πολύ δίκαιος” συνεχίζει ο Μίχαλος.

Όσον αφορά στο επόμενο παιχνίδι με την Καβάλα, ο 39χρονος πόιντ γκαρντ σχολίασε: “ Δεν την ξέρουμε πολύ καλά, ως ομάδα είναι καινούργια. Είναι μια ομάδα επαρχίας, για την οποία μέσα στην εβδομάδα θα έχουμε σαφή εικόνα. Είναι ομάδα που μάχεται μέχρι το τελευταίο λεπτό. Και όσο και αν δεν μπορούμε να το δεχθούμε είναι μια ομάδα που έχει εικόνες από την Α1 νωρίτερα από ότι ο Πανιώνιος”.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ