ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Μισιακός: "Να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι"

Μισιακός: "Να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι"

Ο ασίσταντ κόουτς του Πανιωνίου, Δημήτρης Μισιακός, μίλησε για την σημερινή αναμέτρηση του Πανιωνίου με την Κύμη, στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το απόγευμα (17:00) ο Πανιώνιος υποδέχεται την Κύμη για την 3η αγωνιστική της Β' φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας και ακόμα δεν έχει σκοπό να αποχαιρετίσει το θεσμό. Οι “κυανέρυθροι” είναι η τελευταία ομάδα της Α2 που στέκεται όρθια στο Κύπελλο, ωστόσο μετά τις νίκες επί των Μαχητών Δόξας Πεύκων και του Αιόλου Αστακού, σήμερα θα βρουν για πρώτη φορά απέναντι τους μία ομάδα της Α1.

Για εμάς είναι ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Είναι ο τέταρτος αγώνας κυπέλλου και θέλουμε να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι σε κομμάτια που δουλεύουμε όλη την εβδομάδα και τα οποία πρέπει να βελτιώσουμε” δήλωσε ο Δημήτρης Μισιακός ενόψει του σημερινού αγώνα.

Η Κύμη είναι μια ομάδα που διαθέτει ταλέντο και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί εάν θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να παρουσιάσουμε ένα καλό πρόσωπο” πρόσθεσε ο άμεσος συνεργάτης του Νίκου Οικονόμου.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ