ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ματαλόν: "Αν είμαστε σοβαροί, δεν θα έχουμε πρόβλημα"

Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΑΜΥΝΤΑΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Eurokinissi Sports / ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ)
Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΑΜΥΝΤΑΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Eurokinissi Sports / ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μάριος Ματαλόν στάθηκε στη σοβαρότητα που πρέπει να επιδείξει ο Πανιώνιος για να ξεπεράσει δίχως προβλήματα το εμπόδιο του Ψυχικού.

Ο Πανιώνιος θέλει να διευρύνει το αήττητο σερί του στο πρωτάθλημα της Α2, με το Ψυχικό να είναι το επόμενο εμπόδιο για την ομάδα του Νίκου Οικονόμου. Οι "κυανέρυθροι", που επιβλήθηκαν του Εθνικού Πειραιά (εκτός) και της Καβάλας (εντός), έχοντας πλέον μπροστά τους το παιχνίδι με την ομάδα των Βορείων Προαστίων.

Είναι το φαβορί για την αναμέτρηση με το σύνολο του Γιώργου Ρεμεντέλα, αλλά όπως εξήγησε ο Μάριος Ματαλόν μιλώντας για το παιχνίδι του Σαββάτου (18/2, 17:00) θα πρέπει άπαντες να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί, για να μην προκύψει πρόβλημα.

" Έχουμε ξεκινήσει τον δεύτερο γύρο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μέχρι τώρα. Κρατάμε το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την καβάλα και κοιτάμε να "χτίσουμε" πάνω σ’ αυτό, έτσι ώστε όντας σοβαροί να πάρουμε και την τρίτη σερί νίκη μέσα στην έδρα μας απέναντι στο Ψυχικό που δείχνει ότι είναι ένα ανταγωνιστικό σύνολο", εξήγησε αρχικά ο πλεϊμέικερ του Πανιωνίου και πρόσθεσε: " Η άμυνα, τα ριμπάουντ και ο έλεγχος του ρυθμού είναι τα στοιχεία που θα καθορίσουν την εξέλιξη του αγώνα. Πρέπει να προσέξουμε την δικιά μας κακή απόδοση. Αν φανούμε σοβαροί και βγάλουμε από την αρχή την εικόνα που δείξαμε στο δεύτερο ημίχρονο με την Καβάλα δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ