ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

ΜακΚόλουμ: "Να έχουμε τη μεγαλύτερη δυνατή επιτυχία"

ΜακΚόλουμ: "Να έχουμε τη μεγαλύτερη δυνατή επιτυχία"

Ο Έρικ ΜακΚόλουμ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Πανιωνίου, για τους στόχους με τη νέα του ομάδα, τα όσα έχει να κερδίσει από τον Μίλμπουρν και τον κόουτς Σφαιρόπουλο.

Πάνω από όλα είναι η νίκη της ομάδας τονίζει ο Έρικ ΜακΚόλουμ, ο νέος Αμερικανός γκαρντ του Πανιωνίου. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Πανιωνίου, το νέο μεταγραφικό απόκτημα των "κυανέρυθρων" υποστήριξε πως στόχος του είναι η συνεχής του βελτίωση.

Παράλληλα, σε ερώτηση γιατί επέλεξε τον Πανιώνιο σχολίασε: "Έχω μάθει πολύ καλά πράγματα για τον Πανιώνιο από ανθρώπους του μπάσκετ στην Ευρώπη και από Αμερικανούς παίκτες, που έχουν περάσει από εδώ".

Καταλαβαίνω ότι έχει μεγάλη ιστορία, την οποία μαθαίνω σιγά, σιγά καθημερινά ρωτώντας τους ανθρώπους της ομάδας. Έχουν περάσει σπουδαίοι Αμερικανοί και Έλληνες παίκτες από τον Πανιώνιο. Ήθελα να είμαι μέρος ενός οργανισμού που σέβεται την νίκη, έχει παράδοση και πολύ καλό προπονητή".

Όσο για τις προσωπικές του φιλοδοξίες; "Θέλω να βοηθήσω την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ, όπου έχει ανάγκη, να ανταποκριθώ στο ρόλο και στις απαιτήσεις του προπονητή, να δίνω πάντα το μάξιμουμ, να είμαι καλό παράδειγμα και καθοδηγητής για τα νέα παιδιά. Να δείξω την επιθυμία μου να γίνω καλύτερος ως παίκτης και να βοηθήσω την ομάδα".

Σε ερώτηση εάν είναι πολύ νέος για να έχει ρόλο καθοδηγητή, ο Αμερικανός γκαρντ απάντησε ότι: "Είμαι νέος, 25 χρονών, αλλά έχω αρκετή εμπειρία. Έπαιξα δύο χρόνια στο Ισραήλ, αγωνίστηκα στο Eurochallenge, αυτή είναι η δεύτερη σεζόν μου στην Ελλάδα. Νιώθω ότι καταλαβαίνω το ελληνικό πρωτάθλημα.

Φυσικά ακόμη μαθαίνω και γίνομαι καλύτερος, αλλά θέλω να βοηθήσω τους νεότερους, γιατί όταν ήμουν νεότερος με είχαν βοηθήσει κάποιοι πιο έμπειροι. Και εγώ, άλλωστε, στην διάρκεια της παρουσίας μου στον Πανιώνιο θα μάθω από τον κόουτς και τον Λάντον Μίλμπουρν, που αγωνίζεται για δεύτερη σερί σεζόν εδώ και θα γίνω καλύτερος παίκτης. Πότε, άλλωστε, ένας παίκτης δεν σταματάει να βελτιώνεται.

Ομαδικά θέλουμε να έχουμε την μεγαλύτερη δυνατή επιτυχία, να νικάμε, γιατί όταν νικάει η ομάδα όλα είναι καλά και αυτός είναι ο στόχος όλων μας στον Πανιώνιο. Θέλουμε να αναπτύξουμε τις σχέσεις μεταξύ μας, γιατί είμαστε ένα γκρουπ καλών παιδιών, να γνωριστούμε καλύτερα εντός και εκτός γηπέδων και να γινόμαστε όσο είναι δυνατόν καλύτεροι ως ομάδα".

Τέλος, έστειλε μήνυμα στον κόσμο του Πανιωνίου λέγοντας: "Θα δώσουμε όλοι τον καλύτερο εαυτό μας και προσβλέπουμε στην στήριξη των φίλων μας, να παίξουμε μπροστά τους και να έχουμε επιτυχία ως ομάδα".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ