ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Λιόγας ή Ζιάγκος στον Πανιώνιο

Λιόγας ή Ζιάγκος στον Πανιώνιο

Ο Πανιώνιος προσπαθεί να επουλώσει τις πληγές του μετά τον υποβιβασμό στην Α2, με την έρευση του νέου προπονητή να αποτελεί προτεραιότητα.

Ο υποβιβασμός στην Α2 έφερε την αποχώρηση του Κρις Χουγκάζ από τον πάγκο του Πανιωνίου. Όπερ και σημαίνει πως οι "κυανέρυθροι" είναι υποχρεωμένοι να αναζητήσουν στην αγορά τη διάδοχη κατάσταση, τον άνθρωπο που θα κληθεί να "χτίσει" την ομάδα της νέας αγωνιστικής περιόδου, που θα παλέψει για άμεση επιστροφή στη Basket League.

Την παρούσα στιγμή, το δίλημμα που απασχολεί τον "ισχυρό άνδρα" του Πανιωνίου, Χάρη Σταμούλη, έχει να κάνει με την επιλογή ανάμεσα σε Δημήτρη Λιόγα και Βαγγέλη Ζιάγκο (σ.σ.: η περίπτωση του Νίκου Οικονόμου βρίσκεται πιο πίσω).

Ο πρώτος κοούτσαρε φέτος τον Ίκαρο Καλλιθέας παρουσιάζοντας πολύ καλό έργο, παρά τον υποβιβασμό της ομάδας στη Γ' Εθνική. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εργάστηκε άλλωστε (ρόστερ με πολλούς νεαρούς) δεν ήταν ιδανικές για να παρουσιάσει κάτι διαφορετικό. Στα "συν" του προσμετράται το γεγονός πως γνωρίζει καλά την κατηγορία, όπως επίσης πως έχει αποδείξει ικανός να εργαστεί σε ομάδες που έχουν πίεση.

Όσον αφορά τον πρώην προπονητή της ΑΕΚ, τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν από τη στιγμή που θα γίνει γνωστό τι μέλλει γενέσθαι με την νυν ομάδα του, Δόξα Λευκάδας. Οι νησιώτες δεν τον έχουν ενημερώσει ακόμη σχετικά με το πως θα πορευθούν τη νέα χρονιά, κάτι που δεν καθιστά εφικτό να παρθούν αποφάσεις για το μέλλον του στον πάγκο της ομάδας.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ