ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ξεκίνησε ο Πανιώνιος

Ξεκίνησε ο Πανιώνιος
INTIME SPORTS

Έστω και με καθυστέρηση ο Πανιώνιος ξεκίνησε την προετοιμασία ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν με έξι παίκτες, ενώ αναμένονται και δύο Αμερικανοί

Τα γνωστά διοικητικά θέματα έφεραν πολλά προβλήματα στον Πανιώνιο που πλέον "τρέχει" για να καλύψει το χαμένο έδαφος. Ο Αντώνης Μαργέτης θα είναι ο νέος ισχυρός άντρας της ΚΑΕ και καθημερινά μαζί με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Άρη Μισαηλίδη, τον αντιδήμαρχο Νέας Σμύρνης, Πολύδωρο Συρίγο και τον νέο τιμ μάνατζερ της ομάδας, Σωκράτη Ηλιάδη δίνουν μάχη με το χρόνο προκειμένου η ομάδα να προλάβει να αποκτήσει το απαραίτητο πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α1.

Τα διοικητικά θέματα μπορεί ακόμα να μην έχουν λυθεί, όμως το αγωνιστικό τμήμα ξεκίνησε την προετοιμασία προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος, ενώ έχει ήδη στελεχωθεί το προπονητικό τιμ. Νέος τεχνικός των "κυανέρυθρων" θα είναι ο Γιώργος Καλαφατάκης με τον Βαγγέλη Μάγειρα να βρίσκεται στο πλευρό του και τον Κώστα Ντάκουλα να αναλαμβάνει χρέη γυμναστή. Όπως προαναφέρθηκε, τιμ μάνατζερ θα είναι ο Σωκράτης Ηλιάδης, ενώ υπεύθυνος του ιατρικού τιμ θα είναι ο Σταύρος Αλευρογιάννης.

Στην πρώτη προπόνηση του Πανιώνιου συμμετείχαν οι Δημήτρης Σταμάτης, Σπύρος Μοτσενίγος, Χριστόφορος Χούμας, Άλεξ Βουγιούκας, Τάσος Σπυρόπουλος και Αντρέας Πετρόπουλος, ενώ στη Νέα Σμύρνη αναμένουν και τους Αμερικανούς Μάθιου Χεζέκιαχ και Τζάρβις Θριτ με τους οποίους υπάρχει συμφωνία για να αγωνιστούν στην ομάδα της Νέας Σμύρνης.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ