ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ξεκίνησε το "χτίσιμο" ο Οικονόμου

Ξεκίνησε το "χτίσιμο" ο Οικονόμου
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Νίκο Οικονόμου δεν έχει επισημοποιηθεί ακόμη, αυτό όμως δεν απαγορεύει στον 43χρονο τεχνικό να ξεκινήσει τις επαφές για τον Πανιώνιο της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. Στην κορυφή της λίστας ο Γιάννης Γκαγκαλούδης.

Από τη στιγμή που ο Ίωνας Βαρουξάκης ανέλαβε -και τυπικά- τη διοικητική ηγεσία του Πανιωνίου ήταν σαφές πως ο Νίκος Οικονόμου θα διαδεχθεί τον Βαγγέλη Ζιάγκο, στην άκρη του πάγκου. Η παρουσία του 43χρονου τεχνικού αποτελούσε άλλωστε... προαπαιτούμενο για την εμπλοκή του γνωστού εφοπλιστή στους "κυανέρυθρους", την ώρα που ο άνθρωπος που τους οδήγησε στην Α2 έμεινε... στην άκρη, για λόγους ανωτέρας βίας.

Ο νέος τεχνικός του Πανιωνίου ξεκίνησε λοιπόν να "χτίζει" το ρόστερ που θα διαχειριστεί την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, με την παραμονή των Γιώργου Τσιάκου και Νίκου Κόκκαλη να έρχεται σε πρώτο πλάνο. Οι δύο από τους τρεις πιο έμπειρους παίκτες του "Ιστορικού" (Νίκος Μίχαλος, ο τρίτος) αναμένεται να έχουν τις επόμενες ημέρες την πρώτη επαφή με τη νέα τάξη πραγμάτων για να συζητήσουν το ενδεχόμενο παραμονής τους στο ρόστερ.

Όσο για τους πιο νεαρούς; Ο Πάνος Φιλιππάκος είναι ένας παίκτης που αρέσει πολύ στον Νίκο Οικονόμου, ο οποίος τον έχει αναγάγει σε προτεραιότητα σε ό,τι αφορά τους παίκτες που θέλει να συνεχίσουν στην ομάδα, την ώρα που οι υπόλοιποι βρίσκονται εν αναμονή της κλήσης του 43χρονου τεχνικού.

Οι εξελίξεις στις ανανεώσεις συμβολαίων θα καθορίσουν τις μετέπειτα κινήσεις για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας. Το όνομα του Γιάννη Γκαγκαλούδη "παίζει" δυνατά στην Πλατεία, από τη στιγμή που ο πολύπειρος γκαρντ έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με μεγάλη επιτυχία με τον νυν προπονητή του Πανιωνίου (στη Λιβαδειά).

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ