ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Κρίσιμη εβδομάδα για τον Πανιώνιο

Κρίσιμη εβδομάδα για τον Πανιώνιο

Η εβδομάδα που έρχεται είναι η πλέον σημαντική για τον Πανιώνιο, στην προσπάθεια που κάνει για να αγωνιστεί στη Stoiximan.gr Basket League.

Στην τελική ευθεία μπαίνει το πλάνο επιστροφής του Πανιωνίου στη Stoiximan.gr Basket League, σε ένα καλοκαίρι που είχε πολλά εμπόδια και αλλαγές κατεύθυνσης για τον ιστορικό σύλλογο. Οι άνθρωποι που ασχολούνται ενεργά το τελευταίο διάστημα με τη διαδικασία σύστασης νέας ΚΑΕ έχουν "τρέξει" τις απαραίτητες διαδικασίες, με αποτέλεσμα να είναι πολύ κοντά στο να πετύχουν τον στόχο τους και να επαναφέρουν τους "κυανέρυθρους" στα μεγάλα σαλόνια.

Τη Δευτέρα (21/8) είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί ΔΣ της επιτροπής σύστασης της ΚΑΕ Πανιώνιος για να γίνει ο απολογισμός του έργου της και ακολούθως να ολοκληρωθούν οι τελευταίες διαδικασίες. Αρχικά με την κατάθεση του φακέλου συμμετοχής της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα, αφετέρου με τη σύσταση νέου ΔΣ και μετοχολογίου.

Το μείζον είναι πως στην Πλατεία παρουσιάζεται μεγάλη αισιοδοξία πως όλα θα κυλήσουν ομαλά, αφού έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου ο Πανιώνιος να πάρει το "πράσινο φως" από την ΕΕΑ και να αγωνιστεί στη Stoiximan.gr Basket League της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, μετά από μία διετία στις μικρές κατηγορίες.

Εφόσον ολοκληρωθεί το τυπικό κομμάτι (βλ. διοικητικές υποθέσεις), θα αρχίσει ο αγωνιστικός και μεταγραφικός σχεδιασμός με την πρόσληψη νέου προπονητή (πιθανότατα του Γιώργου Καλαφατάκη) και τη στελέχωση του ρόστερ.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ