ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Κάτι κινείται στη Νέα Σμύρνη: κλείνει ξένους ο Πανιώνιος

Arkansas Little Rock guard Jalen Jackson (1) and his team celebrate their win over Louisiana Monroe at the conclusion of an NCAA college basketball game in the championship of the Sun Belt Conference men's tournament in New Orleans, Sunday, March 13, 2016. (AP Photo/Max Becherer)
Arkansas Little Rock guard Jalen Jackson (1) and his team celebrate their win over Louisiana Monroe at the conclusion of an NCAA college basketball game in the championship of the Sun Belt Conference men's tournament in New Orleans, Sunday, March 13, 2016. (AP Photo/Max Becherer) AP

Ο Πανιώνιος υποδέχθηκε την Τρίτη (12/9) έναν ξένο παίκτη, με αρκετούς ακόμη να βρίσκονται προ των πυλών του "Αρτάκης". Κάτι κινείται στη Νέα Σμύρνη, με τους "κυανέρυθρους" να παλεύουν για τις προθεσμίες.

Με τον χρόνο να μετράει αντίστροφα, αφού την Πέμπτη (14/9) εκπνέει η προθεσμία για την πιστοποίηση της κάλυψης του μετοχικού κεφαλαίου, που αποτελεί αυτή την στιγμή το μεγαλύτερο "αγκάθι", οι άνθρωποι του Πανιωνίου συνεχίζουν τις απαραίτητες διεργασίες προκειμένου να τα καταφέρουν και να αγωνιστεί ο σύλλογος στα μεγάλα σαλόνια.

Ο Χρήστος Βουζουνεράκης και οι συνεργάτες του παλεύουν με τον χρόνο, την ίδια ώρα που φαίνεται να υπάρχει εκ νέου σημείο επαφής με τον Σταύρο Αλευρογιάννη, που αρχικά είχε ανακοινώσει την απόσυρση του ενδιαφέροντός του για την κάλυψη του 51% του ποσού που απαιτείται για τη σύσταση του μετοχικού κεφαλαίου. Παρά τις αρχικές δυσοίωνες προβλέψεις , πλέον όλα δείχνουν πως τα πράγματα θα κυλήσουν ομαλά κι ο Πανιώνιος θα προλάβει τις προθεσμίες, όντας έτοιμος να συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα.

Αν δε κρίνουμε από το γεγονός πως την Τρίτη (12/9) υποδέχθηκε ξένο παίκτη, όλα μοιάζουν να έχουν πάρει τον δρόμο τους.

Στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" προσγειώθηκε λοιπόν, ο Τζέιλεν Τζάκσον. Ο 23χρονος γκαρντ αποφοίτησε από το Little Rock, μετρώντας 10 πόντους, 4.3 ριμπάουντ και 1.8 ασίστ κατά μέσο όρο την περσινή αγωνιστική περίοδο, σουτάροντας με 45.2% πίσω από την γραμμή των τριών πόντων. Η παρουσία του στην Ελλάδα για χάρη του Πανιωνίου σηματοδοτεί τη μεταγραφική αντεπίθεση των "κυανέρυθρων", με τον Γιώργο Καλαφατάκη να κάνει μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να βρει στην αγορά τους υπόλοιπους ξένους που θα επανδρώσουν το ρόστερ.

Θυμίζουμε ότι ο Πανιώνιος θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα της Stoiximan.gr Basket League τον Φάρο - ΓΣΛ, ενώ το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι θα διεξαχθεί με αντίπαλο τον Κολοσσό H Hoteles -δίχως όμως την παρουσία κόσμου, λόγω τιμωρίας από την περσινή αγωνιστική περίοδο.

AP Photo/Max Becherer

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ