ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Κατάληψη στην έδρα του Πανιωνίου

Κατάληψη στην έδρα του Πανιωνίου

Οπαδοί του Πανιωνίου έκαναν κατάληψη στα γραφεία και στην έδρα της ομάδας, εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο τον προβληματισμό τους για τα άλυτα προβλήματα που αντιμετωπίζει το τμήμα μπάσκετ του συλλόγου.

Στο Δημοτικό Γυμναστήριο της Νέας Σμύρνης, στο κλειστό της Αρτάκης, υπάρχει ένα μεγάλο πανό που γράφει "Κατάληψη".

Ένα μήνα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, ο Πανιώνιος ακόμη δεν έχει καταφέρει να βρει λύση στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Το θέμα του προπονητή έχει τακτοποιηθεί, καθώς έχει αναλάβει ο Κώστας Σορώτος, αλλά οι οπαδοί της ομάδας εκφράζουν τον προβληματισμό τους για την κατάσταση του τμήματος μπάσκετ του συλλόγου.

Για αυτόν τον λόγο, οπαδοί του Πανιωνίου, πήγαν στο κλειστό της οδού Αρτάκης και έκαναν κατάληψη τόσο στο γήπεδο, όσο και στα γραφεία της ΚΑΕ, εκφράζοντας την διαμαρτυρία τους για την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα.

Η ανακοίνωση των οπαδών του Πανιωνίου:

"Σήμερα Πέμπτη 3/9 και ώρα 16:00 αποφασίσαμε μία αντιπροσωπεία φιλάθλων - οπαδών του Πανιωνίου να προχωρήσουμε σε κατάληψη των γραφείων της ΚΑΕ. Καλούμε άμεσα στα υπό κατάληψη γραφεία τους εκπροσώπους της ΚΑΕ, του Ερασιτέχνη και του PBA όπως και κάθε φίλαθλο - παράγοντα που ενδιαφέρεται για το μέλλον της ομάδας. Απαιτούμε συνάντηση σήμερα στα γραφεία της ΚΑΕ στις 20:00".

Κατάληψη στην έδρα του Πανιωνίου

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ