ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Καρύδας: "Πρώτος στόχος το πρωτάθλημα"

Καρύδας: "Πρώτος στόχος το πρωτάθλημα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Πανιώνιος πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, αλλά σύμφωνα με τον Σάκη Καρύδα αυτό δεν σημαίνει πως αλλάζουν οι στόχοι. Ο έμπειρος πλεϊμέικερ εξηγεί γιατί το πρωτάθλημα είναι πάνω απ' όλα.

Η τρίτη σερί νίκη στο Κύπελλο Ελλάδος ( 71-64 τον Αίολο Αστακού ) έφερε τον Πανιώνιο μια ανάσα από τα προημιτελικά της διοργάνωσης. Η ομάδα του Νίκου Οικονόμου έχει ξεπεράσει -κατά σειρά- τα εμπόδια των Ψυχικού, Μαχητών Δόξας Πεύκων και Αιόλου Αστακού, έχοντας μπροστά του ένα ακόμη παιχνίδι πριν βρεθεί στην οκτάδα.

Η επόμενη αναμέτρηση (με Κύμη ή Ρέθυμνο) θα είναι μάλιστα η πρώτη που θα δώσουν οι "κυανέρυθροι" μπροστά στον κόσμο τους. " Κάναμε το τρία στα τρία στο κύπελλο. Παίζαμε με μια καλή ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας. Εμείς δείξαμε καλά στοιχεία και συνεχίζουμε να δουλεύουμε. Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα, αλλά μέσα από τα παιχνίδια του κυπέλλου βελτιώνεται η "χημεία" της ομάδας προκειμένου να είμαστε έτοιμοι για το πρωτάθλημα", εξήγησε αρχικά για να επισημάνει εν συνεχεία:

" Από το πρώτο λεπτό που μπήκαμε στο παιχνίδι με τον Αίολο Αστακού δείξαμε πραγματικά ότι θέλαμε να κερδίσουμε, επιβάλλαμε τον ρυθμό μας και αυτό φάνηκε γιατί διατηρήσαμε σε όλη την διάρκεια του αγώνα τον έλεγχο. Πήραμε μια διαφορά και την συντηρήσαμε με σοβαρότητα".

Σε ό,τι αφορά τη συνέχεια στο Κύπελλο Ελλάδος και τη μονομαχία με ομάδα της Basket League (Κύμη ή Ρέθυμνο, το δίλημμα), ο Σάκης Καρύδας σχολίασε πως " δεν έχουμε καμία προτίμηση. Είναι ένα ακόμη παιχνίδι κυπέλλου που θα μας βοηθήσει για την συνέχεια των υποχρεώσεων μας. Θα κοιτάξουμε να διεκδικήσουμε τη νίκη όπως κάνουμε σε όλα τα ματς και αν έρθει θα είμαστε πολύ χαρούμενοι".

Ενώ κατέληξε: " Είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι στην έδρα μας. Όπως όλα τα χρόνια ο κόσμος στηρίζει πάντα την ομάδα και αυτό περιμένουμε και τώρα. Οι φίλαθλοι μας είναι η δύναμη μας και με την συμπαράσταση τους θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε στη νίκη".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ