ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

"Κάποιοι χρησιμοποιούν τον Πανιώνιο"

"Κάποιοι χρησιμοποιούν τον Πανιώνιο"

Η διοίκηση του Πανιωνίου εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή την ονοματολογία που υπάρχει σχετικά με τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας, εξηγώντας πως "κάποιοι χρησιμοποιούν το όνομα του συλλόγου για να ανεβάσουν την τιμή των πελατών τους".

Ο Πανιώνιος επιδιώκει να επιστρέψει... δριμύτερος στην Basket League, έχοντας ακόμη ένα βήμα για να τα καταφέρει. Με τον Νίκο Οικονόμου στον πάγκο, οι "κυανέρυθροι" φιλοδοξούν να ενισχυθούν πολύ το φετινό καλοκαίρι, με την απόκτηση των Νίκου Μπάρλου, Βαγγέλη Σακελαρίου και Τάσου Δημητριάδη να είναι ενδεικτικό της διάθεσης που υπάρχει.

Πέρα από αυτό όμως, στον Πανιώνιο παρατηρούν κάτι πολύ σημαντικό τις τελευταίες ημέρες. Την προσπάθεια κάποιων (ατζέντηδων, προφανώς) να "ανεβάσουν την τιμή των πελατών/αθλητών τους", όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του συλλόγου.

Αναλυτικά:

" Ο Πανιώνιος σχεδιάζεται με στόχο να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας. Επειδή τις τελευταίες ημέρες παρατηρούμε ότι γίνεται συστηματική προσπάθεια, χρησιμοποίησης του ονόματος και της ιστορίας του συλλόγου μας, από ανθρώπους που επιχειρούν να ανεβάσουν την τιμή των πελατών-αθλητών τους, εξηγούμε ότι: Ο Πανιώνιος όταν ενδιαφερθεί για κάποιον παίκτη το κάνει επίσημα και ενημερώνει γι’ αυτό μέσα από την επίσημη σελίδα της ομάδας. Οτιδήποτε άλλο συμβαίνει κινείται στην σφαίρα του φανταστικού και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να χρησιμοποιεί τον "Ιστορικό", προκειμένου να παίζει παιχνίδια για να ανεβάσει το κασέ κάποιου αθλητή. Στον Πανιώνιο θέλουμε να εντάξουμε αθλητές που σέβονται την ιστορία του συλλόγου και θα θεωρούν τιμή το γεγονός ότι θα φορέσουν την κυανέρυθρη φανέλα".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ