ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Καλαφατάκης: "Αναστέλλουμε τις προπονήσεις"

Καλαφατάκης: "Αναστέλλουμε τις προπονήσεις"
INTIME SPORTS

Ο Πανιώνιος είναι στον "αέρα", καθώς μετά την ανακοίνωση της απόσυρσης του Αντώνη Μαργέτη παίκτες, προπονητικό τιμ και όλοι όσοι προετοίμαζαν την ομάδα τηρούν στάση αναμονής περιμένοντας τις εξελίξεις

Η μάχη για να πάρει ο Πανιώνιος το πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α1 δόθηκε, όμως όπως φαίνεται αυτό ήταν μόνο ένα από τα προβλήματα που πρέπει να λυθούν για να αγωνιστεί ο "Ιστορικός" στην πρώτη κατηγορία. Ο κόουτς Γιώργος Καλαφατάκης, ο οποίος "έχτιζε" την ομάδα για να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα, μετά την αποχώρηση του Αντώνη Μαργέτη και με το τοπίο να είναι θολό στα διοικητικά του συλλόγου δήλωσε πως " δεν θέλουμε να αφήσουμε την ομάδα στο … έλεος του Θεού, αλλά ο χρόνος πιέζει και σε μία εβδομάδα η ομάδα παίζει κύπελλο. Θα είμαστε στο γήπεδο αλλά από σήμερα αναστέλλουμε τις προπονήσεις".

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Καλαφατάκης στον ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣπορ FM»

Για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα

" Εδώ και 25 ημέρες έχουμε φτιάξει μία ομάδα που αγωνιστικά είναι έτοιμη. Η ομάδα μπορεί να παίξει κύπελλο και πρωτάθλημα με πέντε ξένους και επτά Έλληνες. Είχε γίνει μία προσπάθεια με τον υποψήφιο επενδυτή κ. Μαργέτη, αλλά είμαστε στον αέρα γιατί προέκυψαν προβλήματα. Είναι σημαντικό που τη τελευταία στιγμή πήραμε το πιστοποιητικό, αλλά η επόμενη ημέρα έχει πολύ όγκο δουλειάς για να λυθούν τα προβλήματα, όπως πολύ σωστά είπε ο Ηλίας Λιανός".

Για το αν υπάρχει άνθρωπος να αναλάβει

"Αυτή τη στιγμή όχι. Ο κ. Λιανός μετακομίζει στο εξωτερικό και δεν θα ασχοληθεί με την ομάδα άλλο. Ο κ. Μαργέτης σταμάτησε να ασχολείται από την προηγούμενη Παρασκευή. Πείσαμε τα παιδιά να παραμείνουν στη θέση τους μέχρι να έρθει ο καινούργιος ιδιοκτήτης. Τα καταφέραμε αλλά ακόμα βρίσκονται στον αέρα. Ιδιαίτερα οι ξένοι δεν είναι εύκολο να μην έχουν στα χέρια τους εγγυήσεις. Ο Πανιώνιος είναι πάνω απ’ όλα και κάνουμε τη προσπάθειά μας. Για τους Έλληνες είναι πιο εύκολο, αλλά όσο δε βρίσκεται λύση είμαστε ανακόλουθοι".

Για το πως σκέφτονται να αντιδράσουν προπονητής και παίκτες

" Θα είμαστε εδώ γιατί δεν θέλουμε να αφήσουμε την ομάδα στο … έλεος του Θεού, αλλά ο χρόνος πιέζει και σε μία εβδομάδα η ομάδα παίζει κύπελλο. Θα είμαστε στο γήπεδο αλλά από σήμερα αναστέλλουμε τις προπονήσεις. Ευελπιστώ πως οι άνθρωποι που θέλουν να αναλάβουν από τα τμήματα υποδομής θα τα καταφέρουν. Είναι επιστήμονες και οικογενειάρχες, αλλά έχουν να βγάλουν εις πέρας ένα πολύ δύσκολο έργο. Ο κ. Μαργέτης σήμερα ανακοίνωσε πως αποχωρεί, αλλά είχε δώσει κάποια λεφτά για να τρέξει η ομάδα και να καλυφθούν κάποιες ανάγκες. Περιμέναμε μέχρι σήμερα μήπως υπάρξει εξέλιξη. Από αυτή τη στιγμή δε μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω από το να περιμένουμε".

Για τον κίνδυνο σχηματισμού κανονικής ομάδας

" Ο κίνδυνος είναι μεγάλος, αλλά αν η ομάδα μείνει ως έχει, επειδή έχουμε δουλέψει καλά θα είναι πολύ καλή. Δεν έχω όμως αρμοδιότητα να κρατήσω τους παίκτες με το ζόρι".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ