ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

ΚΑΕ Πανιώνιος: "Πρωταπριλιάτικο αστείο οι ισχυρισμοί του Λαυρίου"

BASKET LEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΛΑΥΡΙΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΛΑΥΡΙΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΚΑΕ Πανιώνιος Βίκος Cola εξέδωσε ανακοίνωση χαρακτηρίζοντας ως πρωταπριλιάτικο αστείο τις καταγγελίες των ανθρώπων του Λαυρίου Megabolt περί απειλών και προπηλακισμού στα αποδυτήρια.

Μία μέρα μετά το παιχνίδι της Νέας Σμύρνης, κι η κόντρα ανάμεσα σε Πανιώνιο Βίκος Cola και Λαύριο Megabolt μαίνεται με την ίδια ένταση. Η αφορμή για την έναρξη της διαμάχης των δύο ομάδων δόθηκε μετά την καταγγελία των ανθρώπων των "κυανοκίτρινων" για εισβολή "φουσκωτών" (όπως τους χαρακτήρισαν) στα αποδυτήρια πριν από την έναρξη του αγώνα.

Ακολούθησαν οι δηλώσεις του Χρήστου Σερέλη και του Βαγγέλη Παπαδόπουλου για το θέμα, με την ατμόσφαιρα να μυρίζει μπαρούτι για ώρες μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, που βρήκε θριαμβευτή τον Πανιώνιο Βίκος Cola.

Αφού ήρθε κι η δηκτική επίσημη τοποθέτηση του συλλόγου το πρωί της Κυριακής (1/4), προέκυψε η αντίδραση από την πλευρά των "κυανέρυθρων". Επίσης με επίσημο ύφος. Ο σύλλογος της Νέας Σμύρνης εξέδωσε ανακοίνωση για το θέμα που προέκυψε, χαρακτηρίζοντας ως πρωταπριλιάτικο αστείο όσα ισχυρίζονται οι άνθρωποι του Λαυρίου Megabolt. Παράλληλα, στάθηκε στον Σταύρο Αλευρογιάννη και τον " ισχυρισμό ότι απεβλήθη από τον πάγκο της ομάδας".

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" Η ΚΑΕ Πανιώνιος Βίκος Cola διαψεύδει κατηγορηματικά και σε όλους τους τόνους τους αναπόδεικτους ισχυρισμούς της ΚΑΕ Λαύριο Μegabolt, του προπονητή Χρήστου Σερέλη και του μάνατζερ, Βαγγέλη Παπαδόπουλου για την παρουσία εξωαγωνιστικών ατόμων στα αποδυτήρια της φιλοξενούμενης ομάδας, πριν από την έναρξη του αγώνα στο Δημοτικό γυμναστήριο Νέας Σμύρνης. Αντιθέτως, "επιστρέφουμε" τους ισχυρισμούς στους δημιουργούς αυτών των εντυπώσεων, καθώς η φιλοξενία του Λαυρίου ήταν η καλύτερη δυνατή, όπως αρμόζει στην ιστορία του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ και τον σεβασμό που τρέφει σ΄όλους τους αντιπάλους τους, πέραν του αγωνιστικού ανταγωνισμού.

Ουδέποτε και κανείς δεν επισκέφτηκε τα μέλη της ομάδας του Λαυρίου στα αποδυτήρια. Τεχνηέντως, η φιλοξενούμενη ομάδα για την δημιουργία αρνητικής ατμόσφαιρας, «διέρρευσε» στα social media και σε ηλεκτρονικά ΜΜΕ, πριν από την έναρξη του αγώνα, ένα ευφάνταστο συμβάν φραστικών απειλών. Μόνο ως «πρωταπριλιάτικο» αστείο, μπορεί να εκληφθεί ο συγκεκριμένος ισχυρισμός.

Στο ελληνικό μπάσκετ, η ιστορία του Πανιωνίου έχει γραφτεί με απόλυτη καθαρότητα και ήθος που αποτελούν παράδειγμα μίμησης. Αυτά είναι καθομολογούμενα γεγονότα και έχουν καταγραφεί στο πέρασμα των 128 χρόνων ζωής ολοκλήρου του συλλόγου.

Όσο κι αν η ομάδα μπάσκετ του Πανιωνίου Βίκος Cola έχει βρεθεί σε δυσμενή βαθμολογική θέση στο φετινό πρωτάθλημα και δίνει "μάχες" σε κάθε αγωνιστική για την παραμονή της στην Α1 κατηγορία, η νέα διοίκηση της ΚΑΕ, δεν διανοήθηκε να προχωρήσει σε αθέμιτους, παρασκηνιακούς και καταδικαστέους τρόπους για την επίτευξη του μεγάλου φετινού στόχου.

Στον Πανιώνιο, η δύναμη της έδρας σταματά στο κάγκελο της εξέδρας και συνεχίζεται μόνο εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου.

Αναφορικά, με τον ισχυρισμό ότι ο κ. Σταύρος Αλευρογιάννης απεβλήθη από τον πάγκο της ομάδας, πριν από την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και ενώ ήταν δηλωμένος στο φύλλο αγώνος, όπως σε κάθε εντός και εκτός έδρας παιχνίδι, γνωστοποιούμε ότι δεν υπήρξε καμία αποβολή, γιατί η θέση του είναι πάντα στην κερκίδα, δεν κάνει χρήση αυτής της θέσης (γιατρός της ομάδας σ’ όλους τους αγώνες είναι ο ορθοπεδικός δρ. Γιώργος Πέππας) και παρακολουθεί τους αγώνες, μαζί με την οικογένειά του.

Ο Πανιώνιος Βίκος Cola θα κατοχυρώσει τη θέση που αξίζει να έχει στο ελληνικό μπάσκετ, ΜΟΝΟ με το πάθος των φιλάθλων του και την αγωνιστική ικανότητα της ομάδας του.

KAE ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA"

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ