ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Η ΠΑΕ Πανιώνιος στο πλευρό της ομάδας μπάσκετ

Η ΠΑΕ Πανιώνιος στο πλευρό της ομάδας μπάσκετ

Η ΠΑΕ Πανιώνιος ενημέρωσε για τον τρόπο με τον οποίο όσοι βρεθούν στη Νέα Σμύρνη την Κυριακή (10/9) μπορούν να συνδράμουν οικονομικά στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα μπάσκετ του συλλόγου για να αγωνιστεί στη Stoiximan.gr Basket League.

Οι άνθρωποι του Πανιωνίου δεν σταματούν την προσπάθεια για τη δημιουργία ΚΑΕ, με τα χρονικά περιθώρια να στενεύουν επικίνδυνα. Οι "κυανέρυθροι" συνεχίζουν τον αγώνα τους προκειμένου η ομάδα μπάσκετ του συλλόγου να αγωνιστεί στη Stoiximan.gr Basket League, με την ΠΑΕ Πανιώνιος να στηρίζει όσα γίνονται. Όπως έγινε επίσημα γνωστό, την Κυριακή (10/9) στον αγώνα με τον Παναιτωλικό, όλοι όσοι βρεθούν στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης θα έχουν έναν ακόμη τρόπο να στηρίξουν την προσπάθεια και να συνδράμουν.

Αναλυτικά:

" Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ενημερώνει την ΠΑΝΙΩΝΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ πως στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, θα υπάρχει η δυνατότητα για όσους φιλάθλους το επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια της υπό σύστασης ΚΑΕ. Για το λόγο αυτό, στις εισόδους των θυρών του σταδίου, θα μπορούν όσοι φίλοι το επιθυμούν να ενισχύσουν οικονομικά με την αγορά ειδικών κουπονιών (αξίας 5 ευρώ έκαστο), τα έσοδα των οποίων θα αποδοθούν στην ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΤΑ ΙΕΡΑ ΜΑΣ ΧΡΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.

ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ"

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ