ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

"Η ΚΑΕ Πανιώνιος έχει τεθεί σε εκκαθάριση"

"Η ΚΑΕ Πανιώνιος έχει τεθεί σε εκκαθάριση"

Ο Ερασιτέχνης Πανιώνιος εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας τονίζει ότι η ΚΑΕ έχει ήδη τεθεί σε καθεστώς εκκαθάρισης, διαψεύδοντας έτσι τις φήμες ότι -εφόσον ανέβει- δεν θα συμμετάσχει στη Stoiximan.gr Basket League.

Οι φήμες γύρω από τη (μη) συμμετοχή του Πανιωνίου στη Stoiximan.gr Basket League ακολουθούν εδώ και καιρό το σύλλογο της Νέας Σμύρνης. Ο Ερασιτέχνης Πανιώνιος, πάντως, έχει άλλη άποψη. Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα (25/4), ο Ερασιτέχνης υποστηρίζει ότι η ΚΑΕ έχει ήδη τεθεί υπό το καθεστώς της εκκαθάρισης και ότι λίαν συντόμως θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις...

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Πανιωνίου:

" Η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ έχει λυθεί και τεθεί σε εκκαθάριση, κατά τα οριζόμενα στο άρθρο 47 του Κ.Ν. 2190/1920, με την από 4/10/2016 ανακοίνωση καταχώρησης στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.).

Η διαδικασία τελικής εκκαθάρισης έχει ανατεθεί από τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ Γ.Σ.Σ., ως έχων νόμιμο συμφέρον, μέτοχο, στο εξειδικευμένο Λογιστικό Γραφείο της κας Γαρυφαλλιάς Ταγαρούλια και στο Νομικό Γραφείο των κ.κ. Παπαλελούδη – Οικονομίδου – Πετρόπουλου. Σύντομα θα υπάρξουν διοικητικές, νομικές και λογιστικές εξελίξεις, που αφορούν την εκκαθάριση της ΚΑΕ.

Πρόθεσή μας είναι η προσπάθεια των δύο τελευταίων ετών να αποτελέσει βιώσιμη λύση για το μέλλον του μπασκετικού Πανιωνίου.

Πανιώνιος Γ.Σ.Σ.".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ