ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

"Η ΚΑΕ Πανιώνιος έχει τεθεί σε εκκαθάριση"

"Η ΚΑΕ Πανιώνιος έχει τεθεί σε εκκαθάριση"

Ο Ερασιτέχνης Πανιώνιος εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας τονίζει ότι η ΚΑΕ έχει ήδη τεθεί σε καθεστώς εκκαθάρισης, διαψεύδοντας έτσι τις φήμες ότι -εφόσον ανέβει- δεν θα συμμετάσχει στη Stoiximan.gr Basket League.

Οι φήμες γύρω από τη (μη) συμμετοχή του Πανιωνίου στη Stoiximan.gr Basket League ακολουθούν εδώ και καιρό το σύλλογο της Νέας Σμύρνης. Ο Ερασιτέχνης Πανιώνιος, πάντως, έχει άλλη άποψη. Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα (25/4), ο Ερασιτέχνης υποστηρίζει ότι η ΚΑΕ έχει ήδη τεθεί υπό το καθεστώς της εκκαθάρισης και ότι λίαν συντόμως θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις...

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Πανιωνίου:

"Η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ έχει λυθεί και τεθεί σε εκκαθάριση, κατά τα οριζόμενα στο άρθρο 47 του Κ.Ν. 2190/1920, με την από 4/10/2016 ανακοίνωση καταχώρησης στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.).

Η διαδικασία τελικής εκκαθάρισης έχει ανατεθεί από τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ Γ.Σ.Σ., ως έχων νόμιμο συμφέρον, μέτοχο, στο εξειδικευμένο Λογιστικό Γραφείο της κας Γαρυφαλλιάς Ταγαρούλια και στο Νομικό Γραφείο των κ.κ. Παπαλελούδη – Οικονομίδου – Πετρόπουλου. Σύντομα θα υπάρξουν διοικητικές, νομικές και λογιστικές εξελίξεις, που αφορούν την εκκαθάριση της ΚΑΕ.

Πρόθεσή μας είναι η προσπάθεια των δύο τελευταίων ετών να αποτελέσει βιώσιμη λύση για το μέλλον του μπασκετικού Πανιωνίου.

Πανιώνιος Γ.Σ.Σ.".

 
SHARE

BEST OF NETWORK

ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πέθανε ο διαβόητος serial killer Τσαρλς Μάνσον

Ο δολοφόνος νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες σε νοσοκομείο συνοδευόμενος από πέντε αστυνομικούς

Ελληνίδα SMILF, έλα να υποκλιθείς στο κοινό σου

Μετά τις MILF μας προέκυψαν οι SMILF. Έλα να δεις ποιες είναι και γιατί αξίζει να τις γνωρίσεις.

Γνωστή πορνοστάρ εξομολογείται: Τα πιο περίεργα που μου έχουν ζητήσει

"Καυτές" αποκαλύψεις από την βραβευμένη Άσα Ακίρα, που έχει αποτελέσει έμπνευση για την δημιουργία της πιο ακριβής κούκλας του κόσμου

Ήθελα κι εγώ να αλλάξω τον κόσμο

Μικρές ιστορίες για τυχαίους ανθρώπους από τον Οδυσσέα Ιωάννου.

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24