ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

''Η ευθύνη δεν βαραίνει τον Ερασιτέχνη Πανιώνιο''

''Η ευθύνη δεν βαραίνει τον Ερασιτέχνη Πανιώνιο''

Η τοποθέτηση του Χρήστου Χριστοδούλου στο SPORT24 για τις ευθύνες του Ερασιτέχνη Πανιωνίου σχετικά με την αδυναμία της ΚΑΕ να παίξει στην Α1 προκάλεσε την αντίδραση του προέδρου του Π.Γ.Σ.Σ., Άρη Μισαηλίδη.

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν χορήγησε πιστοποιητικό συμμετοχής στον Πανιώνιο κι έτσι η χθεσινή κλήρωση της Basket League πραγματοποιήθηκε χωρίς τους Νεοσμυρνιώτες που οδεύουν προς τη Β' Εθνική.

Οι ''κυανέρυθροι'' δεν κατάφεραν να καταθέσουν φάκελο στην ΕΕΑ ενώ απορρίφθηκε το αίτημά τους για επιπλέον παράταση, μένοντας εκτός Α1.

Το SPORT24 επικοινώνησε με τους Χρήστο Χριστοδούλου, Γιώργο Μποσγανά, Γιώργο Καράγκουτη και Νίκο Λινάρδο, οι οποίοι έχουν φορέσει τη φανέλα του ''Ιστορικού'' και προχώρησαν σε σημαντικές καταγγελίες για τις τελευταίες εξελίξεις.

Ο Χρήστος Χριστοδούλου, ο οποίος προσπάθησε να βρει λύση στη διάδοχη κατάσταση μετά την αποχώρηση του Ηλία Λιανού, εξαπέλυσε κατηγορίες εναντίον του Ερασιτέχνη Πανιωνίου, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως ''οι ευθύνες βαραίνουν πολλούς. Κατ' αρχάς, τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Πανιωνίου, τον κύριο Μισαηλίδη... Ο δήθεν θεματοφύλακας του τμήματος, με δεδομένο ότι ο Ερασιτέχνης έχει το 10% των μετοχών του τμήματος. Ως θεματοφύλακας όφειλε να ακούσει, να δεχτεί ή να απορρίψει προτάσεις που αφορούν την διάδοχη κατάσταση μετά την αποχώρηση του Λιανού''

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Πανιωνίου, Άρης Μισαηλίδης, με επίσημη τοποθέτηση απάντησε στον Χρήστο Χριστοδούλου.

''Ο κ. Χριστοδούλου θα έπρεπε να γνωρίζει ότι ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. ως εκ του νόμου κάτοχος του 10% των μετοχών της Κ.Α.Ε. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, έχει αποκλειστικά και μόνο θεσμικό ρόλο. Δεν εκτελεί χρέη μεσίτη, μεσολαβητή ή ορκωτού λογιστή, ιδίως όταν πρόκειται για μεταβίβαση μετοχών Ανώνυμης Αθλητικής Εταιρίας. Η ευθύνη για αυτό βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τα συμβαλλόμενα μέλη.

Άρης Η. Μισαηλίδης''

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ