ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

"Η άνοδος του Πανιωνίου θα κριθεί στο πρωτάθλημα"

"Η άνοδος του Πανιωνίου θα κριθεί στο πρωτάθλημα"

Ο Πανιώνιος εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, συγχαίροντας τη Δόξα Λευκάδας για την άνοδο. "Η άνοδος της μεγάλης ομάδας του Πανιωνίου θα κριθεί στο πρωτάθλημα", αναφέρεται επίσης.

Η Δόξα Λευκάδας κέρδισε την κούρσα για την άνοδο στην Basket League , εξασφαλίζοντας τη wild card από την ΕΟΚ. Μπορεί ο Πανιώνιος να βρέθηκε στην πλευρά των ηττημένων, αλλά η κίνησή του να εκδώσει συγχαρητήρια ανακοίνωση για τους νησιώτες αποδεικνύει ότι μόνο ηττημένοι δεν αισθάνονται στη Νέα Σμύρνη.

Όπως επισημαίνεται άλλωστε στην επίσημη ενημέρωση των "κυανέρυθρων", η άνοδος θα έρθει μέσα στο παρκέ: " Ο Πανιώνιος εύχεται καλή επιτυχία στην Δόξα Λευκάδας η οποία κρίθηκε να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας Ανδρών από την ειδική επιτροπή αξιολόγησης. Η άνοδος της μεγάλης ομάδας του Πανιωνίου στην Α1 θα κριθεί, όπως της αρμόζει, στο πρωτάθλημα που ξεκινάει".

Θυμίζουμε πως η ομάδα της Νέας Σμύρνης έχει τον Νίκο Οικονόμου πλέον στον πάγκο της και έχοντας ισχυροποιηθεί σημαντικά μετά τις καλοκαιρινές μεταγραφές (Σάκης Καρύδας, Φάχρο Αλίχοντζιτς, Μιχάλης Πελεκάνος, Νίκος Μπάρλος, Πέτρος Νοέας μεταξύ άλλων) φιλοδοξεί να κατακτήσει τον τίτλο στην Α2 και, ταυτόχρονα, την απευθείας άνοδο για τα μεγάλα σαλόνια.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ