ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Γκαγκαλούδης: "Ρουφιάνοι στα 40 δεν θα γίνουμε"

Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΔΟΥΚΑΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΔΟΥΚΑΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η είδηση της αποχώρησης του Νίκου Μίχαλου από τον Πανιώνιο έφερε το "ξέσπασμα" του Γιάννη Γκαγκαλούδη, ο οποίος έκανε λόγω για... ρουφιάνους στο Facebook.

Η αποπομπή του Νίκου Μίχαλου από τον Πανιώνιο δεν ήταν ό,τι περιμέναμε να διαβάσουμε τη δεδομένη χρονική στιγμή, αφού οι "κυανέρυθροι" είχαν σημειώσει πριν από μερικές ημέρες την παρθενική τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα κι όλα έδειχναν να κυλούν ήρεμα στον σύλλογο. Η είδηση προέκυψε από το πουθενά όμως, με τον 40χρονο γκαρντ να αποχωρεί από την ομάδα της Νέας Σμύρνης, με έναν έτερο "παλιό" των ελληνικών παρκέ να ξεσπά για το γεγονός στο Facebook.

Ο Γιάννης Γκαγκαλούδης, που εδώ και μια διετία αγωνίζεται στον Ηρακλή, τοποθετήθηκε στον προσωπικό του λογαριασμό με αφορμή όσα έγιναν μέσα στη μέρα (26/12), κάνοντας λόγο για ρουφιάνους.

Αναλυτικά, το μήνυμα του Γιάννη Γκαγκαλούδη στο Facebook:

" Μόλις έμαθα κάτι που πραγματικά μου έρχεται να κάνω εμετό. Νίκο Μίχαλε, ρουφιάνοι στα 40 δεν θα γίνουμε. Εγώ αντράκι σε γνώρισα, έτσι σε έμαθα και έτσι θα μείνουμε. Όσο για κάποιους που με τη ρουφιανιά και το κωλομπαριλίκι, νομίζετε θα κάνετε καριέρα, να ξέρετε ότι ο δρόμος είναι στενός και μικρός. Απλά η ιστορία γράφει. Κι εσύ αγορίνα μου την ιστορία σου στον Πανιώνιο την έγραψες με μεγάλα γράμματα. Ξέρω ότι ο κόσμος του Πανιωνίου δεν ξεχνά, γι αυτό δεν ξεχνιέται. Δεν διώχνεις έναν παίκτη που σε κράτησε όταν η ομάδα βωλόδερνε στη Β' Εθνική. Ένα θα σου πω Νικόλα, είμαι πολύ περήφανος για σένα. Αρχηγάρα"!

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ