ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Έτοιμος για το επόμενο βήμα ο Αλίχοτζιτς

Έτοιμος για το επόμενο βήμα ο Αλίχοτζιτς

Ο Φάρο Αλίχοτζιτς ευχαρίστησε μέσω του Instagram τον Πανιώνιο για την "αξέχαστη χρονιά" και δήλωσε έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές του φετινού Πανιωνίου. Ο βασικός σέντερ και πιθανότατα ο κορυφαίος κοινοτικός της Α2. Ουδείς γνωρίζει εάν ο Πανιώνιος θα ανέβαινε στη Stoiximan.gr Basket League εάν δεν ήταν ο Φάρο Αλίχοτζιτς στο ρόστερ του. Ο Βόσνιος σέντερ ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα όντας ο πρώτος σκόρερ (με 12,9 πόντους κατά μέσο όρο), ριμπάουντερ (6,5 μ.ό.) και μπλοκέρ (0,7 μ.ό.) των "κυανέρυθρων", αριθμοί που επιβεβαιώνουν το πόσο σημαντικό ρόλο έπαιξε στην άνοδο.

" Πανιώνιε, ευχαριστώ για μία αξέχαστη σεζόν. Με σκαμπανεβάσματα. Εκπληρώσαμε τους στόχους μας. Είχα σπουδαίους συμπαίκτες και προπονητές, οι οποίοι βρίσκονται πίσω από κάθε ατομική επιτυχία που είχα φέτος. Είμαι ευγνώμων και υπερήφανος που δούλεψα μαζί σας. Η σκληρή δουλειά επιβραβεύεται. Πάμε στο επόμενο βήμα..." ήταν το μήνυμα που έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram o Αλίχοτζιτς.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ