ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Επέστρεψε στην Πλατεία ο Διαμαντόπουλος

Επέστρεψε στην Πλατεία ο Διαμαντόπουλος
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Διαμαντόπουλος θα πάρει τον δρόμο για τη Νέα Σμύρνη, καθώς θα αγωνιστεί για τρίτη φορά με την φανέλα του Πανιωνίου, μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Στην ομάδα που αγάπησε επιστρέφει ο Γιώργος Διαμαντόπουλος. Ο 34χρονος φόργουορντ συμφώνησε να ενισχύει τον Πανιώνιο στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην κατηγορία της ΣΚΡΑΤΣ Basket League.

Ο έμπειρος παίκτης φόρεσε από το 1999 μέχρι το 2003 την φανέλα του Πανιωνίου, αλλά και τη σεζόν 2004-05. Παράλληλα, έκανε ένα σύντομο πέρασμα από τον Ολυμπιακό. Έχει αγωνιστεί, μεταξύ άλλων, σε Παπάγου, Κολοσσό Ρόδου, Μαρούσι, αλλά και στο εξωτερικό σε χώρες όπως η Ρωσία, η Ισπανία. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Δόξα Λευκάδας.

Η ανακοίνωση της ομάδας της Νέας Σμύρνης αναφέρει:

"Η ΚΑΕ Πανιώνιος ανακοινώνει την επίτευξη της συμφωνίας με τον Γιώργο Διαμαντόπουλο. Δεν θα αγωνιστεί στο ματς με τον Κόροιβο (Σάββατο 22/11).

Η διοίκηση αναγνώρισε τη μεγάλη προσφορά του 34χρονου αθλητή στο σύλλογο και σεβάστηκε την επιθυμία του ιδίου να ολοκληρώσει την αγωνιστική σταδιοδρομία, στην αγαπημένη του ομάδα. Παράλληλα, η ΚΑΕ ευχαριστήσει τον πρώην αντιπρόεδρο του Ερασιτέχνη -και γνωστό φίλαθλο του Πανιωνίου-, Δημήτρη Θεοδωρίδη, για τη μεσολάβηση και τη συμβολή του, στην επίτευξη της συμφωνίας".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ