ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Επίσημο: Στον Πανιώνιο ο Χόμπσον

Επίσημο: Στον Πανιώνιο ο Χόμπσον
AP PHOTO/TONY GUTIERREZ

Η ΚΑΕ Πανιώνιος ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντάρινγκτον Χόμπσον, ο οποίος θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Έιβερι Γούντσον.

Με νέο παίκτη θα παραταχθεί ο Πανιώνιος Βίκος Cola στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Κολοσσό H Hotels, αφού ο Ντάρινγκτον Χόμπσον αποτελεί το νέο μέλος της ομάδας του Βαγγέλη Ζιάγκου. Δύο μέρες μετά την αποχώρηση του Έιβερι Γούντσον , οι "κυανέρυθροι" ανακοίνωσαν την απόκτηση του 31χρονου γκαρντ/φόργουορντ, ο οποίος μετακομίζει στη Νέα Σμύρνη με σκοπό να βοηθήσει τον Πανιώνιο Βίκος Cola να πετύχει τον στόχο της παραμονής στη Stoiximan.gr Basket League.

Η σχετική ανακοίνωση:

" H ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον Αμερικάνο παίκτη, Darington "Βutta" Hobson. Στη συγκεκριμένη χρονική συγκυρία για τις δεδομένες δυσκολίες εύρεσης και συμφωνίας με παίκτες εγνωσμένης αξίας, όπως ο Darington O'Neal Hobson, η διοίκηση της ΚΑΕ υλοποίησε την εισήγηση του τεχνικού επιτελείου, όπως έχει πράξει από τις αρχές της φετινής περιόδου σ΄όλες τις μεταγραφές Ελλήνων και ξένων παικτών.

Η συμφωνία με τον πρώην παίκτη των Μilwaukee Bucks και του ΝΒΑ αποτελεί οικονομική υπέρβαση που θα καλυφθεί από την διοίκηση της ΚΑΕ, στην οποία δεν υπάρχουν "κρυφοί" ή φανεροί συμπαίκτες. Αν και αυτονόητα χρειάζεται μεγαλύτερη, έμπρακτη συμπαράσταση από την ΠΑΝΙΩΝΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, η δίοικηση της ΚΑΕ προχωρά στην ενίσχυση της ομάδας, στηριζόμενη στις δικές της δυνάμεις.

Δεν θα υπάρχει καλύτερη αναγνώριση κάθε προσπάθειας από την απουσία, έστω και ενός κενού καθίσματος στον επόμενο εντός έδρας αγώνα με τον Κόροιβο (3/3).

Συνεχίζουμε πόντο - πόντο, μέχρι ο τελευταίος πόντος να είναι από τα χέρια των παικτών του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ. Με "κλειστά αυτιά" σε αρνητικά προγνωστικά, προβλέψεις και συγκυρίες αποτελεσμάτων. Είμαστε ταγμένοι στην ιστορία της ομάδας να φέρουμε σε πέρας κι αυτή την δύσκολη αποστολή".

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ DΑRINGTON HOBSON

ΗΜ. ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 29/9/1987

ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: Λάς Βέγκας

ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ: ΗΠΑ

ΘΕΣΗ: Shooting guard/Small forward

YΨΟΣ: 2.01

ΣΠΟΥΔΕΣ: Κολλέγια USU Eastern (2007-2009)-New Mexico (2009-2010)

NBA: Eπιλογή No 37 από τους Μilwaukee Bucks (2010)

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

2011–2012 Milwaukee Bucks

2011–2012 Fort Wayne Mad Ants

2013-2014 Santa Cruz Warriors, Hapoel Migdal Ha’emek, Brasília

2015–2016 Santa Cruz Warriors

2016-2017 Guangxi Weizhuang Rhinos

2017-2018 Atenas de Córdoba

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ:

NBA D-League champion (2015)

AP Photo/Tony Gutierrez

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ