ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Επιμένει το Λαύριο για την ποινή του Πανιωνίου

BASKET LEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΛΑΥΡΙΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΛΑΥΡΙΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Την ώρα που στον Πανιώνιο προσπαθούν να ρίξουν την τιμωρία των δύο αγωνιστικών χωρίς κόσμο, στο Λαύριο στέκονται απέναντι στην ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Την μείωση της ποινής των δύο αγωνιστικών χωρίς κόσμο κυνηγούν οι παράγοντες του Πανιωνίου, ώστε στον αγώνα της 25ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League να υποδεχθούν τον ΠΑΟΚ σε γεμάτο γήπεδο. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης είχε τιμωρηθεί από τον αθλητικό δικαστή της Λίγκας για όσα έγιναν στην αναμέτρηση με το Λαύριο, οι άνθρωποι του οποίοι ζήτησαν να μην εκπέσει η ποινή, καθώς παραμένουν ενοχλημένοι με την αντιμετώπιση που είχαν στο κλειστό της οδού Αρτάκης.

" Εκδικάσθηκε στο ΑΣΕΑΔ η προσφυγή της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA για την εξάλειψη της ποινής αποκλεισμού των δύο αγωνιστικών της έδρας της. Ο νομικός εκπρόσωπος της ΚΑΕ Λαυρίου, Άρης Λυχναράς ζήτησε να μην εκπέσει η πρωτοβάθμια απόφαση του αθλητικού δικαστή. Δόθηκε προθεσμία για την υποβολή υπομνημάτων εντός των τριών επόμενων ημερών. Η απόφαση αναμένεται σε διάστημα 10 ημερών", αναφέρει η ενημέρωση της ΚΑΕ Πανιώνιος, οι παράγοντες της οποίας προσπαθούν σκληρά για να μείνει η ομάδα στη μεγάλη κατηγορία.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ