ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Έμεινε ο Ζιάγκος, έφυγαν οι βοηθοί του

BASKET LEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΡΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΡΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος παρέμεινε στο πόστο του, όχι όμως κι οι συνεργάτες του. Με νέους βοηθούς από εδώ και στο εξής ο Πανιώνιος, με τους Γιώργο Γάσπαρη και Δημήτρη Μισιακό να επιστρέφουν στην ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Παρά την παραίτηση που υπέβαλε, ο Βαγγέλης Ζιάγκος συνεχίζει στον πάγκο του Πανιωνίου , όπως έσπευσε να σημειώσει επίσημα η ομάδα το πρωί της Τρίτης (9/1). Ο νεαρός τεχνικός παρέμεινε στη θέση του, όχι όμως κι οι συνεργάτες του, αφού τόσο ο Νίκος Λινοξυλάκης όσο και ο Μιχάλης Ραχωβίτσας αποτελούν παρελθόν.

Οι "κυανέρυθροι" ανακοίνωσαν την αποχώρηση των δύο βοηθών προπονητών και την αντικατάστασή τους από τους Γιώργο Γάσπαρη και Δημήτρη Μισιακό, οι οποίοι επιστρέφουν στην ομάδα της Νέας Σμύρνης. Ο δεύτερος εργάστηκε μάλιστα πέρσι στον Πανιώνιο, ως άμεσος συνεργάτης του Νίκου Οικονόμου.

Η σχετική ανακοίνωση:

" H KAE ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τα νέα στελέχη του προπονητικού επιτελείου, Γιώργο Γάσπαρη και Δημήτρη Μισιακό, οι οποίοι θα είναι άμεσοι συνεργάτες του Βαγγέλη Ζιάγκου. Η παρουσίαση τους θα γίνει την Τετάρτη (10/1). Παράλληλα, ευχαριστεί τον Νίκο Λινοξυλάκη και τον Μιχάλη Ραχωβίτσα για την συνεργασία τους από την αρχή της περιόδου μέχρι τώρα και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους".

ΓΑΣΠΑΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Γέννημα-θρέμμα των ακαδημιών του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, αποτέλεσε έναν εκ των βασικότερων συντελεστών στην κατάκτηση του Κυπέλλου, το ’91 και δεκάδων άλλων διακρίσεων. Συνέχισε και ολοκλήρωσε την καριέρα του στον Άρη. Εργάσθηκε στον πάγκο της ανδρικής ομάδας του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ και στις ακαδημίες του συλλόγου.

ΜΙΣΙΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Άρχισε την προπονητική καριέρα του στον Άρη Πετρουπόλεως και συνέχισε στον στα τμήματα Παμπαίδων και Παίδων του Ιωνικού, καθώς και ως συνεργάτης στην αντρική ομάδα για πέντε χρόνια. Έχει συνεργασθεί στον πάγκο του ΚΑΟΔ (2014-2015) και συνέχισε στον Ίκαρο Καλλιθέας, ενώ στην περίοδο 2016-2017, ήταν στέλεχος του προπονητικού επιτελείου στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ και συντέλεσε στην επιστροφή της ομάδας στην Α1 κατηγορία.

Στην καριέρα του, ως παίκτης υπήρξε μέλος της ΑΕΚ (1999-2001 & 2003-2004), του Αλίμου (2001-2002), του Απόλλωνα Πατρών (2002-2003), του Ολυμπιακού (2004-2005) και της ουγγρικής MAFC-Újbuda Budapest (2005-2006). Κατέκτησε χρυσό μετάλλιο με την Εθνική ομάδα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων Ανδρών του 2002, χάλκινο μετάλιο στο Ευρωμπάσκετ Εφήβων το 2000, ενώ με την Εθνική ομάδα των Ανδρών, ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου στους Μεσογειακούς Αγώνες της Τύνιδας (2001).

ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ