ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

"Εξαντλούν όλη την αυστηρότητά τους στον Πανιώνιο"

"Εξαντλούν όλη την αυστηρότητά τους στον Πανιώνιο"

Η τιμωρία του Πανιωνίου με ποινή αποκλεισμού της έδρας του για μία αγωνιστική και πρόστιμο 800 ευρώ προκάλεσε την αντίδραση της "κυανέρυθρης" ΚΑΕ.

Τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν έξω από το κλειστό της Νέας Σμύρνης μετά τη λήξη της αναμέτρησης του Πανιωνίου με τον Παναθηναϊκό θα στοιχίσουν 800 ευρώ και έναν αγώνα χωρίς τον κόσμο του . Αυτό φυσικά δεν άρεσε στους "κυανέρυθρους", οι οποίοι εξέδωσαν ανακοίνωση διαμαρτυρίας, υπογραμμίζοντας ότι εξαντλείται η αυστηρότητα των αρχών στον σύλλογο της Νέας Νέας Σμύρνης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" ΗΧΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ

Η νέα ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA στα πρώτα βήματα λειτουργίας της, με την επιστροφή της ομάδας στην Α1 κατηγορία, αιφνιδιάστηκε από την αντιμετώπιση της έντασης που δημιουργήθηκε μεταξύ των οργανωμένων φιλάθλων και της αστυνομικής δύναμης, εκτός του Δημοτικού Γυμναστηρίου και μετά την ολοκλήρωση του πρόσφατου αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Οφείλουμε να τονίσουμε ότι η συνολική συμπεριφορά όλων των θεατών στον αγώνα ήταν εξαιρετική. Είμαστε σε θέση να κατανοήσουμε το πρόβλημα αποχώρησης των οργανωμένων φιλάθλων,προς την κατεύθυνση του κλειστού κολυμβητηρίου, όπως υπέδειξε η αστυνομική δύναμη και έχει αποφασισθεί από την αρχή της περιόδου, ως μια απαιτούμενη προυπόθεση των μέτρων ασφαλείας για να δοθεί η άδεια τέλεσης αγώνων στο Δημοτικό Γυμναστήριο Ν. Σμύρνης.

Ως διοίκηση ,αναλαμβάνουμε το μερίδιο της ευθύνης που μας αναλογεί για την μη έγκαιρη ενημέρωση στο ημίχρονο και μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, μέσω της μικροφωνικής εγκατάστασης για τον τρόπο και τις εξόδους αποχώρησης των οργανωμένων φιλάθλων, εκτός της κύριας εισόδου και εξόδου του Δημοτικού Γυμναστηρίου. Δυστυχώς όμως τιμωρηθήκαμε και πάλι.

Εξαντλούν όλοι την αυστηρότητά τους στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ. Εξαντλείται, όμως και η υπομονή μας μετά από 5 αγωνιστικές. Θα δώσουμε σύντομα ηχηρή απάντηση προς όλες τις κατευθύνσεις. Μέχρι τότε να μάθουν όλοι ότι η φανέλα του Πανιωνίου είναι πολύ βαριά!".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ