ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Εκκληση Μίχαλου προς κάθε φίλο του Πανιωνίου

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΤΡΩΝ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΔΟΥΚΑΣ (EUROKINISSI SPORTS / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ)
Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΤΡΩΝ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΔΟΥΚΑΣ (EUROKINISSI SPORTS / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο αρχηγός του Πανιωνίου, Νίκος Μίχαλος, ζήτησε υπομονή από τους φίλους του Πανιωνίου και τη βοήθειά τους ώστε η ομάδα να παίξει στη Stoiximan.gr Basket League τη σεζόν 2017-18.

Μπορεί στο παρκέ ο Πανιώνιος να έκανε σπουδαία δουλειά την περίοδο 2016-17, μπορεί να κατέκτησε δίκαια το πρωτάθλημα της Α2 και να προβιβάστηκε ως πρώτος στην Α1, όμως οι δυσκολίες είναι πολλές και τα εμπόδια μεγάλα για να μπορέσει η ιστορική ομάδα της Νέας Σμύρνης να αγωνιστεί στη Stoiximan.gr Basket League.

Την ώρα, λοιπόν, που δεν έχει βρεθεί επενδυτής για να οδηγήσει τον Ιστορικό στα "σαλόνια" του ελληνικού μπάσκετ, ο αρχηγός της ομάδας, ο Νίκος Μίχαλος, απηύθηνε κάλεσμα για υπομονή και βοήθεια από κάθε φίλο του Πανιωνίου ώστε ο σύλλογος να επιβραβευθεί για τις προσπάθειες των τελευταίων δυο ετών.

" Επειδή από χθες είχα πάρα πολλά μηνύματα από τον κόσμο του Πανιωνίου, η κατάσταση είναι η παρακάτω..
Η ομάδα αυτή τη στιγμή δεν έχει βρει τον άνθρωπο που θα βάλει τα χρήματα που απαιτούνται. Πλεον ορισμένοι άνθρωποι που αγαπάνε τον Πανιώνιο μαζί κι εγώ, ψάχνουμε και κάνουμε αυτό που θέλει όλος ο κόσμος. Να βρούμε την ηρεμία που λείπει από το σωματείο τόσα χρόνια, στο πρόσωπο ένος σοβαρού επενδυτή. Θέλει υπομονή και πλάνο. Δύο χρόνια κουραστήκαμε, ξεπεράσαμε εαυτούς, αφήσαμε πίσω τα ''εγώ'' μας και βγήκαμε πρωταθλήτες με τη μαγκιά μας. Με αυτή τη μαγκιά θέλουμε να βρεθούμε και στην Α1. Σύντομα θα χρειαστούμε και τη βοήθεια σας. Προς το παρόν, χρειάζεται ηρεμία και μυαλό
" έγραψε στο προφίλ του στο Instagram ο... μπαρουτοκαπνισμένος πόιντ γκαρντ που έχει τον ρόλο του αρχηγού στην ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Επειδή από χθες είχα πάρα πολλά μηνύματα από τον κόσμο του Πανιωνίου η κατάσταση είναι η παρακάτω.. Η ομάδα αυτή την στιγμή δεν έχει ακόμα βρεί τον άνθρωπο που θα βάλει τα χρήματα που απαιτούνται.Πλεον ορισμένοι άνθρωποι που αγαπάνε τον Πανιώνιο μαζί και εγώ, ψάχνουμε και κάνουμε αυτό που θέλει όλος ο κόσμος.Να βρούμε την ηρεμία που λείπει από αυτό το σωματείο τόσα χρόνια στο πρόσωπο ένος σοβαρού επενδυτή.Θέλει υπομονή και πλάνο.Δύο χρόνια κουραστήκαμε,ξεπεράσαμε ευατούς αφήσαμε πίσω τα εγώ μας και βγήκαμε πρωταθλήτες με την μαγκιά μας.Με αυτή την μαγκιά θέλουμε να βρεθούμε και στην Α1.Σύντομα θα χρειαστούμε και την βοήθεια σας.Προς το παρόν χρειάζετε ηρεμία και μυαλό.. Μίχαλος Νίκος Αρχηγος της ομάδας μπασκετ του Πανιωνίου. #panioniosbc #newseason #panionios

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FollowMeNow (@nmichalos) στις

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ