ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Έδιωξε τον Μίχαλο ο Πανιώνιος

BASKET LEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Λίγες ημέρες μετά την πρώτη νίκη του Πανιωνίου στο πρωτάθλημα, η διοίκηση του συλλόγου αποφάσισε να "τελειώσει" τον Νίκο Μίχαλο. Το post που έκανε ο ίδιος στο Instagram και η ανακοίνωση των "κυανέρυθρων" που κάνει λόγο για "προσυμφωνημένη λήξη του συμβολαίου".

Μετά από δυόμιση χρόνια κοινής πορείας, που συνδυάστηκαν με την επιστροφή της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία, ο Πανιώνιος και ο Νίκος Μίχαλος θα τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους. Η διοίκηση των "κυανέρυθρων" προχώρησε σε μια αναπάντεχη κίνηση, λίγες μόλις μέρες μετά την παρθενική νίκη για φέτος σε βάρος των Τρικάλων, τελειώνοντας τον μέχρι πρότινος αρχηγό της ομάδας.

Ο 40χρονος πλεϊμέικερ, που συνεισέφερε σημαντικά στην επικράτηση επί της ομάδας του Κώστα Μέξα πριν από δέκα ημέρες, ανακοίνωσε τα μαντάτα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, κάνοντας λόγο για ξεκάθαρη απόφαση της διοίκησης της ΚΑΕ Πανιώνιος. " Την αιτία αναζητήστε την σε όσους είχαν εμμονή στο να με δουν να περνάω την πόρτα του Αρτάκης αφήνοντας τη φανέλα μου στα αποδυτήρια", αναφέρει χαρακτηριστικά σε ένα σημείο όσων έγραψε ο Νίκος Μίχαλος, ο οποίος μέσα σε αυτά τα δυόμιση χρόνια βοήθησε σημαντικά προκειμένου ο Πανιώνιος να πανηγυρίσει δύο σερί ανόδους και να ξαναβρεθεί στα σαλόνια της Stoiximan.gr Basket League.

Με δική της ανακοίνωση πάντως, η ΚΑΕ Πανιώνιος κάνει λόγο για προσυμφωνημένη αποχώρηση του μέχρι πρότινος αρχηγού της ομάδας, επισημαίνοντας πως αυτό το γεγονός " σηματοδοτεί την αρχή ανανέωσης της ομάδας".

Το συμβόλαιο του 40χρονου πλεϊμέικερ ανέφερε πως η πλευρά της ομάδας μπορούσε να το "σπάσει" μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2017, όπως κι έγινε, με τους "κυανέρυθρους" να κάνουν μονομερώς πράξη όσων προβλέπονταν επί χάρτου, παρά την αντίθετη επιθυμία του παίκτη.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο Instagram ο Νίκος Μίχαλος:

"Ήταν δύο από τα καλύτερα, αν όχι τα καλύτερα χρόνια της καριέρας μου, παρότι υπήρχε η αίσθηση ότι η καριέρα μου έφτανε στο τέλος της. Δύο συνεχόμενες άνοδοι, δύο συνεχόμενα πρωταθλήματα με τη φανέλα του Πανιώνιου. Μια ομάδα που αν δεν τη ζήσεις, δεν μπορείς να αντιληφθείς πόσο μπορείς να την αγαπήσεις.

Δυστυχώς η τρίτη χρονιά δεν ολοκληρώνεται και ας υπήρξε από την πλευρά μου η απόλυτη θέληση να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχει ο Πανιώνιος το μεγάλο στόχο της παραμονής.

Η απόφαση της διοίκησης του Πανιωνίου είναι ξεκάθαρη. Τη δέχομαι γιατί δεν έχω το νομικό δικαίωμα να κάνω αλλιώς. Την αιτία αναζητήστε την σε όσους είχαν εμμονή στο να με δουν να περνάω την πόρτα του Αρτάκης αφήνοντας τη φανέλα μου στα αποδυτήρια. Εύχομαι στους συμπαίκτες μου, τον προπονητή και τους ανθρώπους της ομάδας καλή δύναμη στο δύσκολο έργο που έχουν μπροστά τους.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του Πανιωνίου που με έκανε να νιώσω ότι οικογένεια δεν είναι μόνο αυτή που έχεις σπίτι σου και που με τίμησαν με τρόπους που ήταν παραπάνω από αυτό που φαντάστηκα. Θα νιώθω πάντα ένας από εσάς.

Νίκος Μίχαλος

Αρχηγός του Πανιωνίου 2015-2017".

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Πανιώνιος:

" Η διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA ευχαριστεί τον Νίκο Μίχαλο για την αμέριστη προσφορά και την καθοριστική συμβολή του στην άνοδο της ομάδας από την Β' Εθνική κατηγορία μέχρι την επιστροφή της στο πρωτάθλημα της Stoiximan Basket League. Η προσυμφωνημένη λήξη του συμβολαίου σηματοδοτεί την αρχή ανανέωσης της ομάδας. Ελπίζουμε ότι ο Νίκος θα έχει την επιθυμία να βοηθήσει τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ από διαφορετική θέση. Περιμένουμε να είναι και πάλι κοντά μας".

Ήταν δύο από τα καλύτερα, αν όχι τα καλύτερα χρόνια της καριέρας μου, παρότι υπήρχε η αίσθηση ότι η καριέρα μου έφτανε στο τέλος της. Δύο συνεχόμενες άνοδοι, δύο συνεχόμενα πρωταθλήματα με τη φανέλα του Πανιώνιου. Μια ομάδα που αν δεν τη ζήσεις, δεν μπορείς να αντιληφθείς πόσο μπορείς να την αγαπήσεις. Δυστυχώς η τρίτη χρονιά δεν ολοκληρώνεται και ας υπήρξε από την πλευρά μου η απόλυτη θέληση να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχει ο Πανιώνιος το μεγάλο στόχο της παραμονής. Η απόφαση της διοίκησης του Πανιωνίου είναι ξεκάθαρη. Τη δέχομαι γιατί δεν έχω το νομικό δικαίωμα να κάνω αλλιώς. Την αιτία αναζητήστε την σε όσους είχαν εμμονή στο να με δουν να περνάω την πόρτα του Αρτάκης αφήνοντας τη φανέλα μου στα αποδυτήρια. Εύχομαι στους συμπαίκτες μου, τον προπονητή και τους ανθρώπους της ομάδας καλή δύναμη στο δύσκολο έργο που έχουν μπροστά τους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του Πανιωνίου που με έκανε να νιώσω ότι οικογένεια δεν είναι μόνο αυτή που έχεις σπίτι σου και που με τίμησαν με τρόπους που ήταν παραπάνω από αυτό που φαντάστηκα. Θα νιώθω πάντα ένας από εσάς. Νίκος Μίχαλος Αρχηγός του Πανιωνίου 2015-2017

A post shared by FollowMeNow (@nmichalos) on

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ