ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Δοκίμασε ο Ξανθόπουλος

Στον Πανιώνιο γιόρτασαν το "thanks giving" με τη διοίκηση να παραθέτει δείπνο στους ξένους. Στην προπόνηση δοκίμασε το πόδι του ο Βασίλης Ξανθόπουλος, όμως η κατάσταση του θα επανεξεταστεί.

Η σημερινή (27/11) προπόνηση του Πανιωνίου ξεκίνησε με τον Βασίλη Ξανθόπουλο να δοκιμάζει να επιστρέψει στη ρουτίνα της ομάδας του. Ο 30χρονος γκαρντ ταλαιπωρείται από θλάση και αρκέστηκε σε ελαφρύ τρέξιμο. Η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί την Παρασκευή (28/11), ώστε να αποφασιστεί αν θα παίξει στο ματς με τον Άρη (Σάββατο 29/11, 17/00).

Από εκεί και πέρα η "κυανέρυθρη" ΚΑΕ απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο, να παρουσιαστεί στις εξέδρες του κλειστού γυμναστηρίου Νέας Σμύρνης και να δώσει ώθηση στην ομάδα με στόχο να πανηγυρίσουν μαζί ακόμα μία σημαντική νίκη. Η πώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται από τα γραφεία του γηπέδου (09.00 έως 21.00 καθημερινά).

Το ιδιαίτερο της σημερινής ημέρας για τις ΗΠΑ (Thanks giving) ήταν ο λόγος για να καλέσουν οι διοικούντες την ΚΑΕ τους ξένους παίκτες της ομάδας σε δείπνο, προκειμένου να αισθανθούν σαν στο σπίτι τους.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ