ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Δίπλαρος: "Φεύγω σαν φίλος"

Δίπλαρος: "Φεύγω σαν φίλος"

Λίγο πριν αποχωρήσει από τον Αρη, ο Νίκος Δίπλαρος μίλησε στο σάιτ των "κίτρινων", τονίζοντας ότι φεύγει σαν φίλος και ότι περιμένει να επιστρέψει κάποια στιγμή στο μέλλον.

Ούτε έναν αγώνα δεν πρόλαβε να παίξει φέτος στον Αρη ο Νίκος Δίπλαρος, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στον Πανιώνιο , ευελπιστώντας ότι στη Νέα Σμύρνη θα βρει το χρόνο συμμετοχής που δεν είχε στους "κίτρινους". Λίγο πριν αποχωρήσει από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό την Αθήνα, ο 20χρονος γκαρντ αποχαιρέτησε τον Παναγιώτη Γιαννάκη, το προπονητικό τιμ και τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, κλείνοντας το "κεφάλαιο Αρης. Προσωρινά τουλάχιστον...

" Ήταν μια κοινή επιλογή και απόφαση. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την ομάδα. Φεύγω σαν φίλος και κάτι παραπάνω. Εννοείται ότι αποχωρώ από τον Αρη γιατί θέλω να παίξω, δεν υπάρχει κάποιο άλλο θέμα. Την αγαπάω την ομάδα,ήθελα να αγωνιστώ σε αυτή και περιμένω αυτή τη στιγμή, να παίξω δηλαδή σε αυτή. Δεν κλείνω την πόρτα στον Αρη σε καμία περίπτωση" τόνισε ο Δίπλαρος, μιλώντας στην ιστοσελίδα του Αρη.

" Είχα την τιμή να βρίσκομαι σε αυτόν το σύλλογο, δημιούργησα πολλές φιλίες και επαναλαμβάνω ότι δεν κλείνω την πόρτα γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να σου επιφυλάσσει το μέλλον" συμπλήρωσε ο διεθνής γκαρντ με τις εθνικές ομάδες παίδων, εφήβων και νέων της Ελλάδας.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ