ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Δημητριάδης: "Οι πρεμιέρες είναι τα πιο επικίνδυνα παιχνίδια"

Δημητριάδης: "Οι πρεμιέρες είναι τα πιο επικίνδυνα παιχνίδια"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Πανιώνιος ξεκινά το Σάββατο (8/10) την προσπάθεια επιστροφής στην Basket League, αντιμετωπίζοντας τον Εθνικό Πειραιά στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α2. Για τον αγώνα με τους "μπλε" μίλησε ο Τάσος Δημητριάδης.

Το πρωτάθλημα της Α2 ξεκινά το Σάββατο (8/10) με τον Πανιώνιο να υποδέχεται τον Εθνικό Πειραιά, σε έναν αγώνα που κρύβει παγίδες για την ομάδα του Νίκου Οικονόμου. Κάτι που το γνωρίζουν άπαντες στο στρατόπεδο των "κυανέρυθρων", με τον Τάσο Δημητριάδη να επισημαίνει πως " οι πρεμιέρες είναι τα πιο επικίνδυνα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Ο Εθνικός διαθέτει καλό ρόστερ, καλούς παίκτες αλλά πιστεύω ότι δεν πρέπει να φοβόμαστε τίποτε, έχουμε πολύ καλή ομάδα, θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και πιστεύω ότι θα έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα".

Ο έμπειρος φόργουορντ του Πανιωνίου δεν έμεινε μόνο εκεί όμως, αφού εξήγησε πως " θεωρώ ότι είχαμε μια καλή πορεία στο κύπελλο. Το πρόγραμμα μας ήταν δύσκολο, με πολλά ταξίδια, με πολύ κούραση και κάνοντας τρεις σερί νίκες παίξαμε στην συνέχεια με την Κύμη. Θεωρώ ότι ήταν ένα δικό μας παιχνίδι το οποίο χάσαμε στις λεπτομέρειες. Τώρα κοιτάμε μπροστά, γιατί δεν ήταν στόχος μας το κύπελλο, αλλά το πρωτάθλημα", ενώ κατέληξε λέγοντας: " Ξεκινάμε το Σάββατο μ’ ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Εθνικό στην έδρα μας και θέλουμε τη νίκη".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ