ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Δευτέρα, η πιο κρίσιμη μέρα στον Πανιώνιο

Δευτέρα, η πιο κρίσιμη μέρα στον Πανιώνιο

Η Δευτέρα (4/9) αποτελεί την πιο κρίσιμη μέρα για τον Πανιώνιο, με φόντο τη συμμετοχή στη Stoiximan.gr Basket League. Αν περάσει δίχως εξέλιξη, τότε ουδείς γνωρίζει ποιο θα είναι το μέλλον των "κυανέρυθρων".

Η γραπτή δήλωση που "ανέβασε" στον προσωπικό του λογαριασμό την Πέμπτη (31/8) ο Σταύρος Αλευρογιάννης για τον Πανιώνιο δεν ήταν παρά το "καμπανάκι". Ο ορθοπεδικός που έχει μπει μπροστάρης στην προσπάθεια που γίνεται για να αγωνιστεί ο "Ιστορικός" στη Stoiximan.gr Basket League τη νέα αγωνιστική περίοδο, εξήγησε τους κινδύνους και τους προβληματισμούς του, θέτοντας ως μέρα κρίσης τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου.

Μέχρι τότε έδωσε προθεσμία για να καλυφθεί σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό το ποσοστό που απαιτείται από τον απλό κόσμο για το μετοχικό κεφάλαιο, την ίδια ώρα που εκείνος εγγυάται πως εφόσον συμβεί αυτό, θα βάλει το 51% του συνολικού ποσού που απαιτείται.

Ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του Πανιωνίου, Χρήστος Βουζουνεράκης, εξήγησε στο Sport24.gr πως " δυστυχώς δεν υπάρχει εναλλακτικό πλάνο για την Α1. Όλα πλέον εξαρτώνται από τον κόσμο του Πανιωνίου. Δεν υπάρχει κάποιος άλλος άνθρωπος που να μας έχει πλησιάσει, για να βοηθήσει, μόνο ο κ. Σταύρος Αλευρογιάννης. Εμείς ως διοικούσα επιτροπή προσπαθούμε να βρούμε το ποσό που υπολείπεται για να αγωνιστεί η ομάδα στην Α1", ενώ πρόσθεσε: "Μιλάμε κάθε μέρα με ανθρώπους, σε δύσκολες εποχές για τη χώρα. Αναζητούμε κάποιους ακόμη συμμάχους, για να καλυφθεί το απαιτούμενο ποσό και η ομάδα να είναι σε θέση να βρεθεί στην Α1".

Τι θα συμβεί όμως σε περίπτωση που δεν πάνε τα πράγματα όπως θέλουν; " Δεν υπάρχει plan b αυτή την στιγμή για την Α1, με τη λογική άλλου χρηματοδότη. Θα το παλέψουμε μέχρι τέλους με όλες τις δυνάμεις μας, μέχρι το τελευταίο λεπτό. Δεν θα τα παρατήσουμε, θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε μέχρι τη λήξη της διορίας που υπάρχει", προσέθεσε ο Χρήστος Βουζουνεράκης.

Το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας έστειλε κι ο αρχηγός των "κυανέρυθρων", Νίκος Μίχαλος, ο οποίος πάνω σε αυτά είχε να επισημάνει πως " υπάρχει συμμετοχή, αλλά όχι τέτοια που θα μας δώσει το δικαίωμα να πούμε ότι καλύπτεται όλο το ποσό", για να παραδεχθεί πως " αν δεν πάνε τα πράγματα όπως θέλουμε, δεν ξέρω τι θα γίνει".

Κι αυτό είναι ένα ακόμη μεγάλο πρόβλημα, δεδομένου ότι ουδείς μπορεί να πει με σιγουριά ποια θα είναι η επόμενη μέρα του συλλόγου, αν τα πράγματα δεν πάνε κατ' ευχήν. Παρεμπιπτόντως, οι "κυανέρυθροι" προπονούνται εδώ και μερικές ημέρες στη Νέα Σμύρνη, υπό τις οδηγίες του Γιώργου Καλαφατάκη, ο οποίος έχει αναλάβει το δύσκολο έργο του "χτισίματος" της ομάδας για τη νέα σεζόν. Με το μυαλό στη Stoiximan.gr Basket League βέβαια.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ