ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Αποχωρήσεις προπονητών στις ακαδημίες του Πανιωνίου

Αποχωρήσεις προπονητών στις ακαδημίες του Πανιωνίου

Μετά την απόλυση του Θανάση Κωνσταντώνη οι περισσότεροι προπονητές των ακαδημιών του Πανιωνίου να δήλωσαν την παραίτησή τους.

Πριν μερικές ημέρες έγινε γνωστό ότι ο Γιάννης Καλαμπόκης επιλέχθηκε από τον Πανιώνιο ως ο νέος Υπεύθυνος Ακαδημιών της ομάδας , αντικαθιστώντας τον Θανάση Κωνσταντώνη.

Ο Θανάσης Κωνσταντώνης ακολούθως ανέλυσε με επιστολή του ότι δεν είχε ενημερωθεί σχετικά, πριν τονίσει ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι ο Πανιώνιος. Η δική του αποχώρηση ωστόσο φαίνεται ότι ήταν απλώς η αρχή.

Όπως έκανε γνωστό ο ίδιος ο Πανιώνιος με ανακοίνωσή του στο επίσημο σάιτ των Ακαδημιών του, οι περισσότεροι προπονητές των Ακαδημιών επέλεξαν να μην συνεργαστούν με τη νέα διοίκηση του τμήματος μπάσκετ, δηλώνοντας παραίτηση. Ένας εξ αυτών μάλιστα ήταν και ο Ίκαρος Φατούρος, ο ο οποίος βρισκόταν 40 χρόνια στην ομάδα ασχολούμενος με τις μικρές ηλικίες, αλλά με ανάρτησή του στο Facebook τόνισε ότι αποχωρεί, δηλώνοντας ότι "δεν άντεξε". Παρακάτω παρατίθενται οι επίσημες αναρτήσεις της σελίδας των Ακαδημιών του Πανιωνίου, αλλά και αυτή του κύριου Φατούρου.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ