ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Απέκτησε νέο "συμπαίκτη" ο Πανιώνιος

Απέκτησε νέο "συμπαίκτη" ο Πανιώνιος

Την έναρξη της συνεργασίας του με έναν νέο χορηγό, το σούσι μπαρ "Nakama", ανακοίνωσε ο Πανιώνιος για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Νέο "συμπαίκτη" απέκτησε στην προσπάθεια που κάνει στη Stoiximan.gr Basket League ο Πανιώνιος. Ο σύλλογος της Νέας Σμύρνης ανακοίνωσε ότι στους χορηγούς της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου προστέθηκε άλλος ένας. Ο λόγος για το σούσι μπαρ "Nakama", το οποίο ειδικεύεται στο ιαπωνικό έθνικ φαγητό και θα στηρίξει τους "κυανέρυθρους" μέχρι το τέλος της σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" Η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ συνεχίζει την προσπάθεια ενδυνάμωσης της αγωνιστικής εικόνας της ομάδας μας προχωρώντας σε συμφωνίες με νέους και παλαιούς χορηγούς και υποστηρικτές μας.

Το νεο «SUSHI BAR NAKAMA», με το ιαπωνικό ethnic φαγητό, είναι νέος αρωγός της αγωνιστικής προσπάθειας του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΒΙΚΟΣ COLA.

Ευχαριστούμε την διεύθυνση του και στηριζουμε κάθε νεα και ποιοτική πρόταση γαστρονομίας στην Νέα Σμύρνη.

Λίγα λόγια για το SUSHI BAR NAKAMA

Θες να φας κατι υγιεινό, ελαφρύ και ταυτόχρονα νόστιμο; Κανένα πρόβλημα! Μ’ ένα τηλεφώνημα μπορείς ν’ απολαύσεις τους γευστικούς συνδυασμούς από sushi και όχι μόνο, από τους έμπειρους chef του nakama όπου και αν βρίσκεσαι, στο σπίτι, το γραφείο, ή και ακόμα όταν θες να οργανώσεις ένα εταιρικό γεύμα!

Πατροτρύνουμε τους φίλους του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ να εμπιστευτούν τους υποστηρικτές μας και υποσχόμαστε ότι η συνεργασία μας θα έχει την ανταποδοτικότητα που αρμόζει στην ποιότητα της παροχής υπηρεσιών τους".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ