loading...
 

Αναβαθμίστηκε ο Γάσπαρης

Ο Γιώργος Γάσπαρης θα είναι ο νέος βοηθός του Νέναντ Μάρκοβιτς στο τεχνικό τιμ του Πανιωνίου, παρά το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί η παραμονή του Βόσνιου προπονητή.

Αναβαθμίστηκε ο Γάσπαρης

Αναβαθμίζεται ο Γιώργος Γάσπαρης ο οποίος μέχρι πέρσι ήταν υπεύθυνος στα τμήματα υποδομής της ομάδας και πλέον θα αναλάβει βοηθός του Νέναντ Μάρκοβιτς.

 

Ο μέχρι πρότινος προπονητής των τμημάτων υποδομής θα βρίσκεται σίγουρα στο τεχνικό τιμ του Πανιωνίου, ενώ η παραμονή του Νέναντ Μάρκοβιτς δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί.



Ο Βόσνιος τεχνικός έχει συμβόλαιο για ένα ακόμα χρόνο με τον Πανιώνιο και κατά 95% θα παραμείνει στον πάγκο των "κυανέρυθρων" εκτός κι αν ο Ηλίας Λιανός αποφασίσει να κάνει το μεγάλο... μπαμ, φέρνοντας άλλον κόουτς. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα υπάρξουν κι άλλες προσθήκες πλην του Γάσπαρη στο τεχνικό τιμ.

ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ rss icon

SUPERLEAGUE | 21Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Θρύλος... εξπρές

Όπως και στην Τούμπα, έτσι και στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" με την ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός έπαιξε 25 λεπτά ωραίο ποδόσφαιρο, σκόραρε δύο φορές και πήρε εύκολα τη νίκη, σκαρφαλώνοντας στην κορυφή της βαθμολογίας.

SUPERLEAGUE | ΑΓΩΝΕΣ

Το Pre Game της 21ης αγωνιστικής

Το Sport24.gr επιλέγει 24 στοιχεία των αναμετρήσεων της 21ης αγωνιστικής και σας παρουσιάζει την προϊστορία όλων των αγώνων (videos). 

 

ΚΟΣΜΟΣ | TOP-10

Τα 10 καλύτερα γκολ της εβδομάδας

Για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα ο Ροντρίγκο Παλάσιο είναι στο TOP-10. Δείτε τα 10 καλύτερα γκολ στον πλανήτη (video)

ΠΑΟΚ | ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Προλαβαίνει τον Άρη ο Κλάους

Ο Αθανασιάδης έστειλε σήμερα μηνύματα ταχείας επανόδου στην αγωνιστική δράση. Εντατικό πρόγραμμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ | ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Να επιβιώσουμε στο ΣΕΦ"

Μιλώντας στο Sport24.gr ο Μάικ Μπατίστ ξεκαθάρισε πως στο ΣΕΦ ο Παναθηναϊκός θα πάει μόνο με στόχο το "διπλό", ενώ αναφέρθηκε στην άμυνα που δίνει νίκες και τα σκαμπανεβάσματα

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ | ΚΑΙΣΑΡΗΣ

Όταν θα πάρεις αυτό το γράμμα

Ο Κώστας Καίσαρης σκύβει ευλαβικά, μπροστά στο μεγαλείο του Χρήστου Παπουτσή. Ο άνθρωπος που σαν Υπουργός Ναυτιλίας, έβαλε το μαχαίρι στο κόκκαλο σχετικά με το Σάμινα, κόβει σαν δεύτερος Μεγαλέξανδρος το γόρδιο δεσμό της βίας στα γήπεδα.

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή