ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Αναμονή για Σπανούλη

Αναμονή για Σπανούλη
EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός συνέχισε την προετοιμασία του για το ματς με τον ΠΑΟΚ (5/5) και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος περιμένει να μάθει, αν ο Βασίλης Σπανούλης θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι της 24ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League.

Με τα γνωστά προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (5/5, 17:00) για την 24η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League, καθώς το "ερυθρόλευκο" ιατρικό δελτίο παραμένει γεμάτο.

Ο Ολυμπιακός την συγκεκριμένη περίοδο αντιμετωπίζει αρκετά και σημαντικά προβλήματα τραυματισμών, ενώ στα "πιτς" μεταξύ και άλλων βρίσκεται και ο Βασίλης Σπανούλης. Ο Kill Bill ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση ύστερα από ένα χτύπημα που δέχθηκε στο Game 4 των playoffs της EuroLeague με την Ζάλγκιρις. Ο V - Span δεν προπονήθηκε την Τρίτη (1/5) και η συμμετοχή του στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ παραμένει αμφίβολη, καθώς συνεχίζει να ακολουθεί το πρόγραμμα θεραπείας του και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα μάθει τις επόμενες ημέρες, αν μπορεί ή όχι να υπολογίζει στις υπηρεσίες του για το ματς του Σαββάτου (5/5).

Φυσικά, απουσία από το παιχνίδι της 24ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League, θα πάρουν ο Γιώργος Πρίντεζης (οστικό οίδημα) και ο Νίκολα Μιλουτίνοβ (βαρύ διάστρεμμα και οστικό οίδημα), αλλά και ο Κιμ Τιλί, ο οποίος θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση και θα μείνει στα "πιτς" ως το τέλος της σεζόν. Αντιθέτως το "παρών" στο ματς με τον ΠΑΟΚ θα δώσουν οι Κώστας Παπανικολάου (γόνατα) και Γιώργος Μπόγρης (μερική ρήξη μηνίσκου), οι οποίοι συμμετέχουν στις προπονήσεις της ομάδας τους, ενώ την επανεμφάνισή του στην Stoxiiman.gr θα κάνει ο Κάιλ Ουίλτζερ, ο οποίος θα δηλωθεί στη θέση του Κιμ Τιλί στο ρόστερ του Ολυμπιακού.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ