ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Αλευρογιάννης: "Όσο νικάμε, θα ζούμε"

Αλευρογιάννης: "Όσο νικάμε, θα ζούμε"
EUROKINISSI

Ο Σταύρος Αλευρογιάννης τόνισε στους παίκτες και στο προπονητικό επιτελείο του Πανιωνίου το κρίσιμο... σταυροδρόμι που βρίσκεται η ομάδα τους, αλλά και πως οι ίδιοι κρατούν την τύχη της ομάδας τους στα χέρια τους.

Ο Σταύρος Αλευρογιάννης με αφορμή την αναμέτρηση με το Λαύριο (31/3, 18:30) για την 21η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League μίλησε στους παίκτες και στους προπονητές του Πανιωνίου τονίζοντας τους την κρίσιμη κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα τους, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει και την πίστη του στις δυνατότητές τους.

"Πλέον μόνο όσο νικάμε, θα ζούμε. Κάθε παιχνίδι μας είναι χωρίς αύριο. Κρατάτε τις τύχες της ομάδας στα χέρια σας. Όσο μεγάλη πίεση και άγχος να έχετε, πρέπει να το διαχειριστείτε. Μόνη επιλογή είναι η νίκη και το «πρέπει» είναι τεράστιο. Πιστεύω σε εσάς", είπε ο ισχυρός άνδρας της "κυανέρυθρης" ΚΑΕ απευθυνόμενος στα μέλη της ομάδας του, η οποία απέναντι στο Λαύριο θα επιχειρήσει να πάρει 6η νίκη της την φετινή σεζόν και να κάνει ένα σημαντικό βήμα για να κερδίσει τη... μάχη της παραμονής.

ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ Ο ΤΣΟΥΠΚΟΒΙΤΣ

Το επεισόδιο του Σλάβεν Τσούπκοβιτς με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο στην αναμέτρηση με την Κύμη μόνο απαρατήρητο δεν πέρασε, καθώς στον 30χρονο Σέρβο πάουερ φόργουορντ έγινε αυστηρή παρατήρηση. Ο Σλάβεν Τσούκοβιτς κλήθηκε να απολογηθεί την Παρασκευή (30/3) και όπως αναφέρουν στη Νέα Σμύρνη για την περίπτωσή του θα εφαρμοσθούν όσα αναφέρονται στον εσωτερικό κανονισμό της ομάδας τους.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ