ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Αλεξανδρής: "Με υπομονή και κόσμο"

Αλεξανδρής: "Με υπομονή και κόσμο"
INTIME SPORTS

Στην υπομονή που θα δείξουν οι παίκτες του και στην παρουσία του κόσμου εστίασε στις δηλώσεις του ο προπονητής του Πανιωνίου, Βαγγέλης Αλεξανδρής ενόψει της αναμέτρησης με τον Άρη (29/11, 17:00).

Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι θα διεξαχθεί στο κλειστό της οδού Αρτάκης. Ο Πανιώνιος, μετά την πρώτη νίκη του για τη φετινή σεζόν, υποδέχεται τον Άρη και στόχος δεν είναι άλλος από τη δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα. Αυτό τόνισε και ο Βαγγέλης, ο οποίος χαρακτήρισε κομβικής σημασίας το παιχνίδι

Αρχικά, ο έμπειρος προπονητής στάθηκε στη σημασία του αγώνα: "Είναι ένα κομβικής σημασίας παιχνίδι για τον Πανιώνιο. Χρειαζόμαστε τη νίκη, γιατί έχουμε μείνει πίσω. Η επιτυχία θα μας δώσει ψυχολογική ανάταση και βαθμολογική ανάσα, θα μας επιτρέψει να δούμε το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Βέβαια, θέλει μεγάλη προσοχή προκειμένου να βγούμε νικητές".

Για το «κλειδί» της αναμέτρησης: "Η αυτοσυγκέντρωση, για το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, να έχουμε υπομονή και φυσικά στο γήπεδο ο κόσμος να μας δώσει την ώθηση που χρειαζόμαστε για τη νίκη. Έχω ξαναπεί πως νιώθουμε υποχρεωμένοι μπροστά σε αυτούς τους φιλάθλους. Τους χρειαζόμαστε και τώρα και ελπίζουμε να ανταποδώσουμε την αγάπη τους".

Για το δυνατό σημείο του Άρη: "Προέρχεται από διαδοχικές ήττες. Θα εμφανιστεί με καλύτερη ψυχολογία, μετά τη δικαίωση της ένστασης που είχε κάνει στο ΑΣΕΑΔ. Έχει πια τη δυνατότητα να ξαναπαίξει το ματς με τον ΠΑΟΚ και -γιατί όχι;- να το κερδίσει, όπως θα ρεφάρει για τα αρνητικά αποτελέσματα. Σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά, είναι πολύ δυνατός στο τρανζίσιον. Με πιεστική άμυνα, κλέβει και φτάνει σε εύκολους πόντους. Είναι καλός και στα τρίποντα, τα οποία εκτελεί σε πρώτο χρόνο. Παίζει με κοντά σχήματα που μπορούν να μπερδέψουν τον αντίπαλο".

Για το που θα βασιστεί ο Πανιώνιος: "Εκτιμώ ότι έχουμε υπεροχή κοντά στο καλάθι και αυτή θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε. Να προσέχουμε ό,τι γίνεται μέσα στη ρακέτα, να μαζέψουμε τα ριμπάουντ και να βγούμε σε αιφνιδιασμούς. Να προλάβουμε το σετ παιχνίδι του Άρη, ομάδα που συνηθίζει να παίζει κλειστές άμυνες -και ζώνη".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ