ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Αλεξανδρής: "Φεύγω από τον Πανιώνιο με πικρία, γιατί προσέφερα"

Αλεξανδρής: "Φεύγω από τον Πανιώνιο με πικρία, γιατί προσέφερα"
INTIME SPORTS

Μία μέρα μετά την απομάκρυνσή του από τον πάγκο του Πανιωνίου, ο Βαγγέλης Αλεξανδρής μίλησε στον Sport24 Radio για το γεγονός, εκφράζοντας την πικρία του.

Το απόγευμα της Δευτέρας (26/1) ο Πανιώνιος ανακοίνωσε πως θα πορευθεί στη συνέχεια του πρωταθλήματος, δίχως τον Βαγγέλη Αλεξανδρή. Ο "τίγρης" μίλησε στον Sport24 Radio για την αποχώρησή του από το πόστο του πρώτου προπονητή των "κυανέρυθρων", εκφράζοντας την πικρία του για την εξέλιξη που πήραν τα πράγματα.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στα προβλήματα των απουσιών που κλήθηκε να διαχειριστεί τον τελευταίο μήνα -με πρώτο και καλύτερο αυτό του Χάνκοκ- ενώ έκανε την πρόβλεψή του για την εξέλιξη του φετινού πρωταθλήματος.

Για την αποχώρηση του από τον Πανιώνιο:" Ποτέ οι στιγμές για να μιλάς δεν είναι άσχημες. Είναι μέσα στην δεοντολογία του προπονητή να μιλάει και να επικοινωνεί. Υπάρχει μία πικρία που έφυγα από τον Πανιώνιο, γιατί πιστεύω ότι προσέφερα και τα προβλήματα αντιμετωπίστηκαν με αξιοπρέπεια. Ήταν απόφαση της διοίκησης και του προέδρου και την σέβομαι. Φεύγω στενοχωρημένος, αλλά γεμάτος. Προσέφερα έργο και άλλαξα την πορεία του Πανιωνίου σε μία δύσκολη στιγμή. Ο πρόεδρος δεν είχε παράπονο από εμένα σαν άνθρωπο ή προπονητή αλλά μου είπε ότι κάτι πρέπει να αλλάξει. Γνώρισα καινούργιους φίλους, νέα παιδιά. Υποσχέθηκα στον πρόεδρο ότι αν έμενα δεν υπήρχε περίπτωση η ομάδα να μην σωθεί. Πρέπει να υπάρχει υπομονή, να έχεις συκώτια και αντοχές για να αντέξεις μία ήττα που σημαίνει ότι σώζεσαι. Οι ομάδες που παλεύεις για να σωθείς η Δράμα, η Ελευσίνα, τα Τρίκαλα έχουν δύο βαθμούς παραπάνω. Ο στόχος της σωτηρίας είναι απόλυτα εφικτός".

Για το τι έφταιξε και έφυγε από τον Πανιώνιο: "Από τη στιγμή που τραυματίστηκε ο Χάνκοκ δεν υπάρχει τριάρι στην ομάδα. Αποφασίσαμε ότι από τη στιγμή που τραυματίστηκε στην περίοδο που ήταν στην ομάδα, έπρεπε να τον κρατήσουμε. Δεν φέραμε άλλο τριάρι, απ’ ότι είχε συζητηθεί μέσα στην ομάδα. Αποφασίσαμε να μην κάνουμε την αλλαγή. Είχαμε και την ατυχία μας. Με το Απόλλωνα Πάτρας χάσαμε στην έδρα μας άδικα. Με την Κηφισιά δεν έπαιξε ο Κόλεμαν και χάσαμε στον πόντο. Αλλά δεν κρύβομαι. Κόντρα στην Ρόδο κάναμε την χειρότερη μας εμφάνιση και ίσως αυτό να μέτρησε για να προβεί σε αυτή την ενέργεια ο πρόεδρος. Λύσαμε την συνεργασία μας πολύ φιλικά. Του μετέφερα όμως το παράπονο μου. Ήρθα στον Πανιώνιο όταν είχε χάσει 38 πόντους από τα Τρίκαλα και του είπα πως αν ήταν να ερχόμουν για 10 παιχνίδια δεν θα πήγαινα".

Για το τι συναισθήματα έχει μετά την αποχώρηση του: "Φεύγοντας πρέπει να αφήνεις κάτι καλό, να θυμάσαι ανθρώπους και σχέσεις. Γνώρισα πολύ αξιόλογους ανθρώπους από την οικογένεια του Πανιωνίου και ανθρώπους που ξέρουν μπάσκετ και έχουν να πουν ένα καλό λόγο".

Για την εξέλιξη του πρωταθλήματος: "Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα. Μέχρι το τέλος δεν μπορούμε να πούμε τι θα γίνει, με το επίπεδο τους και τους προέδρους που είναι παρορμητικοί και ανά πάσα ώρα μπορούν να αποκτήσουν κάποιον παίκτη. Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να δημιουργήσει κάτι νέο στην μετά Ομπράντοβιτς εποχή. Ο Ολυμπιακός έχει ένα κορμό και κοιτάει κάτι παραπάνω. Έχει την εμπειρία και τις ικανότητες. Ο Άρης και ο ΠΑΟΚ είναι σε πολύ καλό δρόμο αποπληρωμής χρεών. Όταν αυτά τα χρήματα τα διαθέσει για το ρόστερ τους, τότε το πρωτάθλημα θα γίνει καλύτερο. Υπάρχουν βέβαια και το Ρέθυμνο, η Ρόδος και η Κηφισιά που κάνουν πολύ καλή δουλειά και δεν θέλω να τους αδικήσω".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ