ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Αλεξανδρής: "Ανταγωνιστικοί με τον Ολυμπιακό"

Αλεξανδρής: "Ανταγωνιστικοί με τον Ολυμπιακό"

Να παρουσιάσει ανταγωνιστικό πρόσωπο απέναντι στον Ολυμπιακό θέλει ο Πανιώνιος (15/12, 17:00) στο κλειστό της οδού Αρτάκης, δια στόματος Βαγγέλη Αλεξανδρή.

Μία αγωνιστική μετά την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, στο ΟΑΚΑ. ο Πανιώνιος ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τον έτερο διεκδικητή του φετινού τίτλου. Οι "κυανέρυθροι" υποδέχονται τον Ολυμπιακό (15/12, 17:00) και στόχος τους είναι να παραμείνει ανταγωνιστικός. Αυτό δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, Βαγγέλης Αλεξανδρής, στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ. Παράλληλα, αναφέρθηκε στα δυνατά σημεία του αντιπάλου, αλλά και στο πού θα στηριχτεί η ομάδα.

Αρχικά, ο προπονητής των "κυανέρυθρων" δήλωσε: "Είναι πολύ δύσκολο τεστ για εμάς. Τα ματς αυτά προσφέρονται για να δεις σε ποιο σημείο βρίσκεσαι, σε σχέση με ομάδες που πρωταγωνιστούν σε Ελλάδα και Ευρώπης. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε πολύ καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση. Τερμάτισε πρώτος στον όμιλο στην Ευρώπη. Προερχόμαστε από βαριά ήττα εναντίον του Παναθηναϊκού. Δουλεύουμε πολύ καλά, για να περάσουμε κάποια νέα στοιχεία στο παιχνίδι μας, που θα μας φανούν χρήσιμα εναντίον των ομάδων τις οποίες είμαστε υποχρεωμένοι να ανταγωνιστούμε, για να υλοποιήσουμε το στόχο μας.

Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια που κάνουν όλοι, από το κλίμα που έχουμε και από την πρόοδο που συντελείται καθημερινά. Τα ίδια ίσχυαν και πριν τον ΠΑΟ αλλά δεν καταφέραμε να παίξουμε όσο καλά θέλαμε. Μας δίνετε μια ακόμα ευκαιρία, μέσα στο γήπεδο μας, ενώπιον του κόσμου που μας βοηθά πάρα πολύ, να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι στον Ολυμπιακό, σε όλη τη διάρκεια του αγώνα".

Ποιο είναι το δυνατό σημείο του Ολυμπιακού; "Η άμυνα που παίζει. Εκεί έχει δώσει μεγάλη βαρύτητα ο κόουτς Σφαιρόπουλος. Είναι αυτό που έχει προσθέσει".

Πού θα στηριχτεί ο Πανιώνιος; "Στις συνεργασίες που προσπαθούμε να πετύχουμε, παίζοντας ομαδικά και φυσικά στον κόσμο".

Ποιο μπορεί να είναι το κλειδί; "Το πώς θα αποφύγουμε την κλειστή άμυνα του Ολυμπιακού και να μην κάνουμε λάθη".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ