ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Αιφνιδιαστική αλλαγή στον Πανιώνιο: Γιατζόγλου αντί Ζιάγκου!

Αιφνιδιαστική αλλαγή στον Πανιώνιο: Γιατζόγλου αντί Ζιάγκου!
EUROKINISSI

Παρά τις συνεχόμενες νίκες και τις αυξημένες, πλέον, πιθανότητες για εξασφάλιση της παραμονής, η διοίκηση του Πανιωνίου Βίκος Cola αποφάσισε να ολοκληρώσει τη συνεργασία της με τον Βαγγέλη Ζιάγκο. Στη θέση του προσελήφθη ο Στιβ Γιατζόγλου.

Εν μέσω της διακοπής του πρωταθλήματος, κι ενώ ο Πανιώνιος Βίκος Cola βρίσκεται -για τα καλά- στο κόλπο της παραμονής, ο Βαγγέλης Ζιάγκος αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία.

Παρά τις συνεχόμενες καλές εμφανίσεις (με αποκορύφωμα τη διεκδίκηση της νίκης απέναντι στον Ολυμπιακό), η διοίκηση των "κυανέρυθρων" αποφάσισε να ολοκληρώσει πρόωρα τη συνεργασία της με τον έμπειρο τεχνικό. Τρεις αγωνιστικές πριν από το τέλος της σεζόν, με το παιχνίδι απέναντι στον Άρη να ακολουθεί (στις 5/4), οι διοικούντες τον ιστορικό σύλλογο προχώρησαν σε αιφνιδιαστική απόλυση του Βαγγέλη Ζιάγκου επικαλούμενοι λόγους δυσαρέσκειας για τον τρόπο χρησιμοποίησης των παικτών που έχει στα χέρια του.

Παρά τις τέσσερις νίκες που έχει σημειώσει ο Πανιώνιος Βίκος Cola τον τελευταίο ενάμιση μήνα, ο τεχνικός των "κυανέρυθρων" κρίθηκε... αποτυχημένος για λόγους διαχείρισης του ρόστερ και έτσι είδε την πόρτα της εξόδου.

Στη θέση του προσελήφθη ο Στιβ Γιατζόγλου, με την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ιστορικός αργά το βράδυ της Πέμπτης (26/4) να αναφέρει:

" Η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή, Βαγγέλη Ζιάγκο. Στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, την ομάδα θα αναλάβει ο Στήβ Γιατζόγλου με τους ίδιους συνεργάτες στο τεχνικό επιτελείο".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ