ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Αγρίεψαν οι "Πάνθηρες" με την ΚΑΕ και προειδοποιούν...

Αγρίεψαν οι "Πάνθηρες" με την ΚΑΕ και προειδοποιούν...
INTIME SPORTS

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι "Πάνθηρες" με αφορμή την τιμωρία της έδρας του Πανιωνίου στο ματς με τον Ολυμπιακό, κατηγορώντας τη διοίκηση για λάθος χειρισμούς στην έφεση, ενώ ξεκαθάρισαν πως θα είναι έξω από το γήπεδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Το να μη θέλει το κατεστημένο του μπάσκετ να υπάρχει Πανιώνιος κόσμος στον αγώνα με τον ολυμπιακό, δεν μας κάνει εντύπωση.

Το να μη προσπαθεί όμως η δική μας ΚΑΕ, με όλες της τις δυνάμεις, να γίνει άλλος ένας αγώνας διαφήμιση για το μπάσκετ μπροστά στο κοινό του, το θεωρούμε απαράδεκτο.

Θέτουμε τους υπεύθυνους της ΚΑΕ προ των ευθυνών τους για το τρόπο χειρισμού της έφεσης που... ακόμα περιμένουμε να εκδικαστεί και ενημερώσουμε ότι όποιος δεν σέβεται την αρρώστια μας να βλέπουμε την ομάδα μας θα μας βρίσκει από εδώ και πέρα μπροστά του.

Εμείς θα είμαστε έξω από το κλειστό από τις 5 για να συμπαρασταθούμε στην ομάδα μας".

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πανιώνιος τιμωρήθηκε λόγω επεισοδίων που έγιναν εκτός του γηπέδου στο ματς με τον Παναθηναϊκό και έτσι δεν θα έχει κόσμο στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Άλλωστε η απόφαση για την έφεση θα ανακοινωθεί την Τρίτη, την ημέρα δηλαδή του αγώνα.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ