ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Άφησε υποσχέσεις ο Πανιώνιος στο φιλικό με το Λαύριο

Άφησε υποσχέσεις ο Πανιώνιος στο φιλικό με το Λαύριο

Ο Πανιώνιος νίκησε το Λαύριο 79-72 στο πρώτο φιλικό παιχνίδι που έδωσε μπροστά στον κόσμο του στο κλειστό της Νέας Σμύρνης.

Το πρώτο του φιλικό παιχνίδι μπροστά στον κόσμο του έδωσε ο Πανιώνιος το απόγευμα στο κλειστό της οδού Αρτάκη, όπου επιβλήθηκε μάλιστα του Λαυρίου με 79-72, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Οι “κυανέρυθροι” ανέτρεψαν μάλιστα διαφορά 10 πόντων στο δεύτερο ημίχρονο προκειμένου να φτάσουν στη νίκη, έχοντας πρώτους σκόρερς τους Γούντσον (17π.), Σαρικόπουλο (13π.) και Στέιντλ (12π.).

Ο Γιώργος Καλαφατάκης είχε φυσικά κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος από την εικόνα που έδειξε ο Πανιώνιος περίπου δύο εβδομάδες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος της Stoiximan.gr Basket League. " Συνεχίζουμε να δίνουμε «μάχη» με τον χρόνο και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε, δεδομένων των συνθηκών που δημιουργήθηκε η ομάδα και των οικονομικών δυνατοτήτων που υπάρχουν, ώστε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος" τόνισε αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής του Πανιωνίου.

" Το μεγαλύτερο κέρδος του φιλικού με το Λαύριο, είναι η αντίδραση που είχαμε στον αγωνιστικό χαρακτήρα μας και στον εγωισμό μας, μια ημέρα μετά το φιλικό με την ΑΕΚ. Δεν θέλουμε από τον κόσμο του Πανιωνίου να μας κρίνει επιεικώς, αλλά να έχει την απαραίτητη υπομονή για να βοηθήσει όλους τους παίκτες να φτάσουν στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων τους. Η φετινή ομάδα χρειάζεται μεγάλη αυτοπεποίθηση εκ των έσω και πίστη εκ των έξω. Με την απαραίτητη αγάπη και συμπαράσταση, ο Πανιώνιος θα κερδίσει την θέση που αξίζει να έχει στην Α1 κατηγορία".

Τα δεκάλεπτα: 13-15, 38-48, 65-60, 79-72

Οι πόντοι του Πανιωνίου: Τσούπκοβιτς 6, Χέντερσον 7, Χόλμς 3 (1), Στέιντλ 12 (2), Γούντς 4, Γούντσον 17 (4), Καρακεχαγιάς, Καμπερίδης, Μίχαλος 7(1), Μολφέτας, Σακελαρίου 10 (2), Σαρικόπουλος 13, Κάπρης.

(photo credits: panioniosb.c./facebook)

Άφησε υποσχέσεις ο Πανιώνιος στο φιλικό με το Λαύριο

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ