ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ

Ο Πανελλήνιος επιστρέφει

Ο Πανελλήνιος επιστρέφει

Οι "Ολυμπιονίκες" θέλουν να ισχυροποιήσουν πάλι το τμήμα μπάσκετ και ήδη έχουν ξεκινήσει διαδικασίες για να είναι έτοιμοι την επόμενη σεζόν

Μετράει έξι πρωταθλήματα Ελλάδας, το 2010 συμμετείχε στο φάιναλ φορ του Eurocup. Τη σεζόν 2015-16 όμως έπαιξε στο πρωτάθλημα της Δ' ΕΣΚΑ. Κάτι που δεν ταιριάζει σε μια ομάδα όπως ο Πανελλήνιος, γι αυτό και γίνεται οργανωμένη προσπάθεια προκειμένου την επόμενη σεζόν (2017-18) να επιστρέψει στην ελίτ του ελληνικού μπάσκετ.

Επί της ουσίας, οι "Ολυμπιονίκες" είναι εκτός μπάσκετ από τη σεζόν 2012-13. Όταν απέτυχαν να κατέβουν στο πρωτάθλημα της Α1 και αναγκάστηκαν να παίξουν στην Α' ΕΣΚΑ δίχως να μπορέσουν να πετύχουν νίκη. Η κατηφόρα συνεχίστηκε, ο Πανελλήνιος έφτασε στην τελευταία κατηγορία και φως στο τούνελ δεν υπήρχε. Μόνο που τα πράγματα φαίνεται ότι αλλάζουν. Διότι οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εμφανίστηκαν άνθρωποι για να αναλάβουν την ομάδα και να την κάνουν πάλι πρωταγωνίστρια.

Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν ήδη γίνει ήδη επαφές με δύο ομάδες της Α2, προκειμένου το επόμενο καλοκαίρι να γίνει διαδικασία απορρόφησης ή συγχώνευσης. Επιχειρηματίας που πριν από μερικά χρόνια επιχείρησε να αναλάβει μια άλλη ιστορική ΚΑΕ έχει έρθει ήδη σε επαφή με παράγοντες και έχει κάνει τις απαραίτητες κρούσεις, προκειμένου ο Πανελλήνιος να αγωνιστεί τη νέα σεζόν στην Α2 ή ακόμα και στην Α1!!! Άλλωστε είναι της μόδας τα τελευταία χρόνια αυτές οι διαδικασίες (π.χ. ο Δούκας πήρε τη θέση του Αετού και η Λιβαδειά μετακομίζει στον Χολαργό) και ίσως δούμε κάτι ανάλογο και στο μέλλον... Ακόμα, βέβαια, βρισκόμαστε στην εκκίνηση της σεζόν 2016-17 και το σχέδιο αφορά την επόμενη αγωνιστική περίοδο, αλλά των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν.

TAGS ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ