ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ

"Ευχόμαστε να κοιμόσαστε ήσυχοι"

"Ευχόμαστε να κοιμόσαστε ήσυχοι"

Ο Πανελλήνιος εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας αναφέρετε στην απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού να μη χορηγήσει πιστοποιητικό συμμετοχής στην Α1 στον σύλλογο.

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Πανελλήνιος μέσω της οποίας αναφέρετε στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού που δεν χορήγησε πιστοποιητικό συμμετοχής στην ομάδα για το πρωτάθλημα της Α1.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα:

" Έγινε και αυτό! Η Ε.Ε.Α. κατάφερε να απορρίψει και τον πληρέστερο φάκελο με αιτιολογικό, το οποίο δεν είναι ακόμα γνωστό και το οποίο επίτηδες θα καθυστερήσει να καθαρογραφεί προκειμένου να μας δυσκολέψει στην άσκηση ενδίκων μέσων, ενδίκων βοηθημάτων και προσφυγών εναντίον του.

Κατά τον τρόπο αυτόν οδηγεί ένα ιστορικό σωματείο, μία αψεγάδιαστη εταιρεία, η οποία αποτέλεσε υπόδειγμα λειτουργίας και μια ομάδα η οποία αποτέλεσε υπόδειγμα ήθους, αγωνιστικότητας και αποτελεσμάτων, στην καταστροφή. Επίσης οδηγεί 12 ανθρώπους, τίμιους επιχειρηματίες σε ένα τεράστιο οικονομικό αδιέξοδο.

Το μόνο που μπορούμε να πούμε σε όλα αυτά είναι συγχαρητήρια κύριοι της Ε.Ε.Α. Ευχόμαστε να κοιμόσαστε ήσυχοι που σώσατε τον Ελληνικό Αθλητισμό από τους λίγους τίμιους και ηθικούς ανθρώπους που θα ήθελαν να αναμειχθούν σε αυτόν. Δηλώνουμε όμως ότι θα μας βρείτε απέναντι σας στην διεκδίκηση κάθε νομίμου δικαιώματος, στην ηθική βλάβη, στην προσβολή προσωπικότητας, και στη διεκδίκηση κάθε διαφυγόντος κέρδους θετικής, ή αποθετικής αποζημίωσης πρόεκυψε ή θα προκύψει από το αποτέλεσμα της πρωτοφανούς απόφασης σας.

Σε όλους τους υγιείς σκεπτόμενους φιλάθλους και παράγοντες, δηλώνουμε ότι θα κάνουν καλά να ξανασκεφτούν την οποιαδήποτε πρόθεση εμπλοκής τους στα αθλητικά δρώμενα του τόπου, και ειδικότερα σε ότι δεν αφορά παράνομα στοιχήματα, στημένους αγώνες, κτλ. Επίσης σε όλους αυτούς τους κυρίους που εξέδωσαν την απόφαση αυτή, δηλώνουμε ότι καλά θα κάνουν να την «τεκμηριώσουν» όσο καλύτερα μπορούν γιατί ο αγώνας τώρα αρχίζει.

Η Διοίκηση της Κ.Α.Ε. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Γ.Σ.".

Παπανικολάου: "Στα όρια του Συντάγματος"

Ο εκ των μετόχων της ΚΑΕ Πανελλήνιος, Νίκος Παπανικολάου μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό "NovaΣΠΟΡ FM 94,6". Αρχικά μίλησε για το τι λείπει και δεν πήρε πιστοποιητικό ο Πανελλήνιος: " Για να πάρει την αδειοδότηση μία ομάδα ζητείται μία σειρά πραγμάτων, ενώ αξίζει να σας πω πως τον φάκελο παρέδωσε η νομική υπηρεσία του Πανελληνίου, που είναι ή ίδια που τον καταρτίζει τα τελευταία 11 χρόνια. Ο Πανελλήνιος ήταν η πρώτη ομάδα που έπαιρνε την άδεια.

Όλα όσα απαιτούνταν κατατέθηκαν. Να βεβαιώσω ότι η ΚΑΕ Πανελλήνιος, δεν ξέρω εάν είναι η μοναδική, δεν χρωστά ούτε ένα ευρώ. Η άποψη μερικών μελών της Επιτροπής ήταν πως, εφόσον οι 12 μέτοχοι εμφανίζονται όλοι μαζί, θα πρέπει να λογιστούν ως μεγαλομέτοχος. Τι σημαίνει; Πως ήμασταν υποχρεωμένοι να καταθέσουμε και τον ισολογισμό χρήσης, πράγμα το οποίο κάναμε γιατί δεν είχαμε τίποτα να κρύψουμε.

Κατατέθηκε ο ισολογισμός χρήσης. Μας ζητήθηκε, στη συνέχεια, να καταθέσουμε το business plan. Θεωρητικά το αποδέχθηκαν, αλλά στο σημείο που άκουσαν τις 400 χιλιάδες ευρώ έγιναν αρκετές ερωτήσεις. Τα χρήματα αυτά αφορούν τα έσοδα από το συμβόλαιο του ΕΣΑΚΕ με τον ΟΠΑΠ και τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Κάποιο μέλος από την επιτροπή αμφισβήτησε ότι έχουμε αυτά τα έσοδα.

Αργότερα μας ζητήθηκε να καταθέσουμε και το business plan, που ήταν καλυμμένο και μάλιστα με τη σφραγίδα ορκωτών λογιστών. Χθες το απόγευμα (5/10) μας ήρθε χαρτί να καταθέσουμε τις συμβάσεις μεταβίβασης των μετοχών. Τις καταθέσαμε και αυτές, αλλά παρόλα αυτά δεν παίρνουμε την άδεια".

Για το τι σκοπεύει να κάνει τώρα ο Πανελλήνιος: " Με τη νομική υπηρεσία θα κοιτάξουμε τί ένδικα μέσα έχουμε για να διεκδικήσουμε το δίκιο μας. Δεν έχουμε πρόβλημα με τις άλλες ομάδες. Μας αφήνει παγερά αδιάφορους για τα χρέη τους και για το πώς πήρανε την άδεια.

Εμάς μας ενδιαφέρει ότι παρουσιάσαμε έναν φάκελο, που είχαμε την προνοητικότητα να καταθέσουμε τον ίδιο και στον ΕΣΑΚΕ τον οποίο έλεγξε η νομική του υπηρεσία, όπου ανεπισήμως μας είπε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα. Ξεφεύγει από τα όρια της δικαιοσύνης και πάει στα όρια του Συντάγματος".

TAGS ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ