ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Ζεσταίνει" τις μηχανές ο Ντένμον

"Ζεσταίνει" τις μηχανές ο Ντένμον

Ο Παναθηναϊκός Superfoods κέρδισε με άνεση τον Άρη (82-60) σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο Άργος Ορεστικό, με τον Μάρκους Ντένμον να ηγείται επιθετικά. Τι σχολίασε για την εικόνα των "πρασίνων" ο Ινίγο Θορθάνο.

Με εύκολη νίκη επί του Άρη (82-60) προχώρησε ο Παναθηναϊκός Superfoods στα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας, κατά την τελευταία μέρα παρουσίας του στη Βόρεια Ελλάδα. Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ επικράτησε αυτής του Παναγιώτη Γιαννάκη, σε έναν αγώνα από τον οποίο απουσίασαν οι Λευτέρης Μποχωρίδης (σφίξιμο στον δικέφαλο του αριστερού του ποδιού) και Λούκας Λεκαβίτσιους (αναρρώνει από τον σοβαρό τραυματισμό στο πόδι), όπως επίσης οι τρεις διεθνείς του "τριφυλλιού" και ο Τζέιμς Γκιστ.

Πρώτος σκόρερ για το "τριφύλλι" ήταν ο Μάρκους Ντένμον, με τον Κρις Σίνγκλετον να ακολουθεί -σε ό,τι αφορά στην παραγωγικότητα.

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης ο εκ των συνεργατών του Τσάβι Πασκουάλ, Ινίγο Θορθάνο, δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods: " Κάναμε ένα πάρα πολύ καλό ματς και είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την εικόνα των παικτών μας. Δούλεψαν πάρα πολύ καλά, ανέβασαν την ένταση και παράλληλα παρουσίασαν βελτίωση σε πάρα πολλούς τομείς του παιχνιδιού μας. Και όχι μόνο στον αγώνα με τον Άρη.

Αυτό γίνεται καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας που βρισκόμαστε στην Καστοριά. Έχουμε κάνει πολύ καλή δουλειά στον ρυθμό μας. Και στην άμυνα και στην επίθεση. Έχουμε θέσει κανόνες στο παιχνίδι μας, με τους παίκτες να είναι εξαιρετικοί.

Το μόνο αρνητικό είναι αυτό με τον Μποχωρίδη. Ο Λευτέρης ήταν άτυχος γιατί τραυματίστηκε ενώ δουλεύει πάρα πολύ καλά και ήταν σε πολύ καλή κατάσταση. Γενικά, όμως οι παίκτες τα πήγαν περίφημα όλη την εβδομάδα. Ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη εβδομάδα γι αυτούς. Με διπλές προπονήσεις καθημερινά και πολλές ώρες στο γήπεδο. Και θέλω να σημειώσω πως δεν κάνανε δουλειά μόνο αγωνιστική και φυσική αλλά και πνευματική. Και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό. Επίσης, ο Λοτζέσκι έχει ανέβει πάρα πολύ και όλοι οι παίκτες έχουν παρουσιάσει μεγάλη βελτίωση".

Αύριο (10/9) το πρωί η αποστολή της ομάδας θα επιστρέψει στην Αθήνα καθώς ολοκλήρωσε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στην Καστοριά.

"Ζεσταίνει" τις μηχανές ο Ντένμον

Για τον Άρη, ντεμπούτο (ανεπίσημο βέβαια) έκανε ο Κάιλ Ουίβερ, όχι όμως κι ο Κουάμε Βον, που παρακολούθησε την αναμέτρηση στον πάγκο, με πολιτικά αφού ενσωματώθηκε την Παρασκευή (8/9) στην προετοιμασία των "κίτρινων".

Αναφορικά με το φιλικό, ο Παναγιώτης Γιαννάκης δήλωσε: " Ήταν μια πολύ καλή προπόνηση για εμάς. Παρουσιαστήκαμε πιο βελτιωμένοι στο δεύτερο φιλικό μας απέναντι σ’ έναν αντίπαλο πολύ υψηλού επιπέδου, αλλά δεν είμαστε έτοιμοι ακόμη. Είμαστε καινούργια ομάδα και χρειαζόμαστε κι άλλο χρόνο. Περιμένουμε να μπούνε και τα νέα παιδιά και να δουλέψουμε".

Τα δεκάλεπτα: 20-17, 49-26, 68-44, 82-60

Παναθηναϊκός Superfoods (Τσάβι Πασκουάλ): Καλαϊτζάκης 5 (1), Ντένμον 17 (3), Ρίβερς 10 (3), Λοτζέσκι 7 (1), Γκάμπριελ 9 (3), Μήτογλου 2, Σίνγκλετον 13 (3), Όγκαστ 8, Βουγιούκας 9, Σακελλαρίου, Παπαντωνίου 2.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ