ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Υποψήφιος για ΣΕΦ ο Κουκ!

Υποψήφιος για ΣΕΦ ο Κουκ!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναθηναϊκός Superfoods τα έχει βρει σε όλα με την Εστουδιάντες και τον Ομάρ Κουκ, με τη διευθέτηση των τελευταίων λεπτομερειών να απομένουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Τι "παίζει" εν όψει ΣΕΦ.

Μέσα σε μερικές ώρες, ο Παναθηναϊκός Superfoods εντόπισε τον βασικό μεταγραφικό του στόχο, ήρθε σε επαφή με την ομάδα του (Εστουδιάντες) και είναι έτοιμος να τον υπογράψει! Οι "πράσινοι" προχώρησαν με συνοπτικές διαδικασίες τις συζητήσεις τόσο με την ισπανική ομάδα όσο και με τον εκπρόσωπό του, με αποτέλεσμα να έρθουν σύντομα σε συμφωνία.

Το Sport24.gr είχε επισημάνει από την πρώτη στιγμή πως αυτό που απασχολούσε ήταν να βρεθεί ο αντικαταστάτης του προκειμένου να αρθούν οι τελευταίες ενστάσεις της Εστουδιάντες. Όπως κι έγινε. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η ισπανική ομάδα κατέληξε στον παίκτη που θα την ενισχύσει για το υπόλοιπο της σεζόν, επιτρέποντας στον 34χρονο πλεϊμέικερ να συνεχίσει την καριέρα του στα μέρη μας, με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Πλέον αυτό που απομένει για να ολοκληρωθεί -και- τυπικώς η μετακίνησή του στο "τριφύλλι" είναι η διευθέτηση των τελευταίων λεπτομερειών της συμφωνίας. Όπερ και σημαίνει πως εντός των επόμενων ωρών δεν αποκλείεται να υπάρξει... μεταγραφή και ο παίκτης να μπει άμεσα στο αεροπλάνο με προορισμό την Ελλάδα. Κάτι που σηματοδοτεί την άμεση ένταξή του στο πλάνο του Αργύρη Πεδουλάκη, ο οποίος θα κερδίσει πολύτιμες ώρες προκειμένου να προετοιμάσει τον παίκτη εν όψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (17/10, 19:00).

Η λογική της απόκτησης κοινοτικού παίκτη αφορά άλλωστε τη δυνατότητα παρουσίας του στα παιχνίδια της Stoiximan.gr Basket League, με το ντέρμπι του ΣΕΦ να είναι το πρώτο... τεστ. Βέβαια μια τέτοια εξέλιξη μπορεί να σηματοδοτήσει γενικότερες αλλαγές στα πλάνα του προπονητή του Παναθηναϊκού, αφού δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να "κοπεί" εν τέλει ο Τζέιμς Φελντέιν και να "μπει" στη δωδεκάδα ο Ντιμίτρις Νίκολς.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης προσπαθεί να σταθμίσει τούτη την ώρα όλα τα "συν" και "πλην" των δεδομένων, με σκοπό να παρουσιάσει στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την καλύτερη δυνατή σύνθεση. Κι η παρουσία του 34χρονου πόιντ γκαρντ δίνει -σε μέγιστο βαθμό- αυτή τη δυνατότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ομάρ Κουκ: η μπάλα στα χέρια του!
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ