ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Υπερωρίες για τους ψηλούς του Παναθηναϊκού

Υπερωρίες για τους ψηλούς του Παναθηναϊκού
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός θέλει να "σκουπίσει" τον ΠΑΟΚ αύριο το βράδυ (2/6, 20:30), με τους παίκτες του Σωτήρη Μανωλόπουλου να έχουν έναν στόχο: να περιορίσουν τη δράση των ψηλών του "δικεφάλου".

Εν τη απουσία του Εστέμπαν Μπατίστα και με δεδομένο πως ο Τζέιμς Γκιστ παραμένει εκτός δράσης λόγω της τιμωρίας του, οι τρεις εναπομείναντες ψηλοί (Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, Αντώνης Φώτσης, Ρέιμαρ Μόργκαν) συν τον Γιώργο Παπαγιάννη θα κληθούν να κάνουν υπερωρίες στον τρίτο ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ (2/6, 20:30). Όχι ότι πρόκειται για κάτι καινούργιο, αφού στα δύο πρώτα παιχνίδια των ημιτελικών ο Παναθηναϊκός πορεύθηκε με την ίδια λογική.

Κι από τη στιγμή που ο "δικέφαλος" θα παραταχθεί δίχως τον Τζούλιαν Βον, θα έλεγε κανείς πως... "ούτε γάτια, ούτε ζημιά". Η πραγματικότητα όμως είναι αρκετά διαφορετική αφού στα πέντε μέχρι τώρα παιχνίδια που έχουν δώσει οι δύο ομάδες, οι ψηλοί είναι αυτοί που δημιουργούν τα μεγαλύτερα προβλήματα στο "τριφύλλι", με τον Τζούλιαν Βον να έχει περάσει πάντως απαρατήρητος. Άρα η απουσία του δεν σημαίνει -επί της ουσίας- κάτι για την "πράσινη" άμυνα".

Η δράση των Βαγγέλη Μαργαρίτη και Κέβιν Λάνγκφορντ είναι αυτή που αποτελεί το ζήτημα προς επίλυση για την ομάδα του Σωτήρη Μανωλόπουλου. Τουλάχιστον για να μην έχει έναν ακόμη "πονοκέφαλο" κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, την ώρα που το "τριφύλλι" θα επιδιώξει να κερδίσει για δεύτερη φορά φέτος τον ΠΑΟΚ στο "σπίτι" του.

Διοργάνωση Αγώνας Μαργαρίτης Λάνγκφορντ Βον Χαριτόπουλος
Πρωτάθλημα ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 71-54 16π.,

11ριμπ.

15π.,

2ριμπ.

0π.,

0ριμπ.

-
Κύπελλο ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 68-71 9π.,

7ριμπ.

18π.,

3ριμπ.

2π.,

2ριμπ.

9ριμπ.,

1ριμπ.

Πρωτάθλημα Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 83-69 - 15π.,

6ριμπ.

4π.,

3ριμπ.

10π.,

6ριμπ.

Πρωτάθλημα Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 83-58 18π.,

8ριμπ.

4π.,

4ριμπ.

- 0π.,

2ριμπ.

Πρωτάθλημα Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 75-61 6π.,

5ριμπ.

11π.,

5ριμπ.

- 5π.,

0ριμπ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ